loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz'den Mahir Ünal'a 'Süleyman Demirel' tepkisi: 'Yüzsüzlüğün böylesine pes doğrusu'

Vecdet Öz'den Mahir Ünal'a 'Süleyman Demirel' tepkisi: 'Yüzsüzlüğün böylesine pes doğrusu'
Tarih: 19.01.2021 - 16:14
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın Süleyman Demirel'le ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahiir Ünal'ın Süleyman Demirel için "Biz böyle bir cumhurbaşkanı istemiyoruz, biz milletin emanetini ölümüne savunan bir cumhurbaşkanı istiyoruz" sözlerine tepki gösterdi. 

Vecdet Öz'ün açıklaması şöyle:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanlığının tarafsızlığı hukukidir, siyasi değildir" demiş ve yıllardır ülkeyi tahakküm eden AKP vesayetini hasıraltı edebilmek için geçmişi örnek vermiş.

İşte o açıklama:
"Geçmişte vesayetin sigortası durumunda olan cumhurbaşkanları vardı ya, Süleyman Demirel diyor ki, '28 Şubat'la ilgili boyun eğmek zorundaydım'. Neden? Çünkü 'Telefon ettiler, tankları çıkarıyoruz dediler, ben de 28 Şubat'a razı olmak durumunda kaldım' diyor. Biz böyle bir cumhurbaşkanı istemiyoruz, biz milletin emanetini ölümüne savunan bir cumhurbaşkanı istiyoruz."

FETÖ vesayeti, Vatikan vesayeti, ABD vesayeti, AB vesayeti ile iktidara geleceksin, gelir gelmez TSK’yı, yargıyı, basını, iş dünyasını ve sendikaları vesayet altına alacaksın, konuşanı susturacaksın, sonra da tüm bunları unutturmak için ömrünü darbelerle mücadeleye adamış, gerçekleşmiş hakiki darbeler yüzünden 6 kez görevinden alınmış buna rağmen inatla 7 kez geri gelmiş rahmetli Süleyman Demirel’i şikayet edeceksin. Yüzsüzlüğün böylesine pes doğrusu. Hadi oradan mugalatacılar sizi!"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları