loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 10 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 10 yeni film girdi
Tarih: 12.04.2019 - 14:43
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli toplam 10 yeni film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (12  Nisan Cuma) vizyona giren filmler:

Hellboy

Mike Mignola’nın yarattığı ikonik çizgi roman karakteri Hellboy’un yeni filminin senaryosunu da Mignola ile beraber Andrew Cosby ve Christopher Golden üstlendi.  Hellboy, 2004'te serinin devamı niteliğindeki bu filmde geçmişten gelen bir büyücü ve Merlin'in eşi olan Kan Kraliçesi Nimue'nin insanlığa karşı açtığı savaş ile mücadele ediyor. 

https://www.sinemalar.com/film/182768/hellboy-3

After

Jenny Gage’in yönetmenliğini üstlendiği filmde, gizemli bir delikanlının hayatına dahil olmasıyla tüm düzeni alt üst olan genç bir kızın hikayesi konu ediliyor. Üniversitesinin ilk yılında olan ve ders notları, insan ilişkileri gibi kendisi için öncelik arz eden her konuda başarılı olan Tessa’nın hayatı, Hardin Scott adındaki genç bir delikanlı ile tanışması ile değişir. Gizemli bir hayatı olan Hardin, sevimli ve rahat bir hayatı olan Tessa’dan bir hayli farklıdır. Tessa’nın hayatına dahil olan ve genç kızın sahip olduğu tüm değerleri sorgulamasına sebep olan Hardin ile Tessa bugüne dek hiç kimseyle kuramadıkları bağı birbirleriyle kuracaktır.

https://www.sinemalar.com/film/257526/after

Kapı

Yıllar önce Mardin’den Berlin’e göç eden ahşap ustası Yakup ile eşi Şemsa’nın hayatları kendi rutininde ve mutlu devam ederken 25 yıl önce kaybettikleri oğulları Mikhael ile ilgili beklenmedik bir haber tüm ailenin hayatını alt üst eder. Yıllar önce yaşadıkları acı depreşen Yakup ve Şemsa, vakit kaybetmeden Mardin’e gitmeye karar verirler. Yıllar önce ayrıldığı köyüne geri dönen Yakup, terkedilmiş köyü ve yağmalanmış evini görünce neye uğradığını şaşırır. Evin kapısının sökülüp alındığını gören Yakup, kapının uğruna önce Kayseri’ye oradan da İstanbul’a giden Yakup, kendisi için önemli olan kapıyı bulabilecek midir?

https://www.sinemalar.com/film/259800/kapi

Altın Eldiven (Der goldene Handschuh) (The Golden Glove)

Heinz Strunk'ın 2016 yılında yayımlanan aynı adlı kitabından Fatih Akın tarafından uyarlanan Der Goldene Handschuh (The Golden Glove), 70'li yıllarda Hamburg'da dört kadını öldüren ve ölüm listesindeki kişileri, ilk bakışta dikkat çekmeyecek kadar normal ve zararsız gibi gözüken, fakat kaybedenlerin ve dışlanmışların müdavimi olduğu Altın Eldiven isimli bardan seçen ve ardından onları çatı katında bulunan evine götürerek öldüren seri katil Fritz Honka'nın hikâyesine odaklanıyor.

https://www.sinemalar.com/film/260482/der-goldene-handschuh

Çınar

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde eşi Suna ve engelli oğlu Rıza ile birlikte yaşayan Mustafa, 30’lu yaşların ortasında, ailesini makam şoförlüğü yaparak geçindiren bir adamdır. Mustafa,2nın en büyük hayali, bir gün Rıza’nın da her çocuk gibi koşup eğlenebileceği bir hayatının olduğunu görmektir. Bu uğurda, oğlunun ameliyatında gerekli parayı toplamak için sevmediği bir işte patronu ne derse yapmak zorundadır; eşi Suna ise oğlu ile ilgilenmek zorundadır. Engelli oğlunun eğitimini tamamlaması için her şeyi göze alan Suna, oğlunu sırtında taşıyarak okula götürüp getirir.

https://www.sinemalar.com/film/259355/cinar-2018

Kardeşler

Aile büyüklerinin kararıyla kız kardeşini öldüren Ramazan ve kızcağızın tuzağa düşürülmesine yardım eden Yusuf’un kaderi hakkında yine aile büyükleri karar verir. 18 yaşından küçük olan Yusuf, ceza indirimi için abisi yerine suçu üstlenir. Yusuf'un ıslah evinden şartlı tahliyesinden sonra her hareketi ailesi tarafından izlenmektedir. Bir çocuğu katile dönüştürebilen acımasız geleneksel ahlaki ve dini kurallar bir kez daha Yusuf'un etrafını sarmıştır. Birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hayatına giren Yasemin, aile içinde bir sır olarak saklanan namus cinayetine istemeden tanık olur. Yusuf ve Ramazan, geçmişleri ve vicdanlarıyla hesaplaşırken; Yasemin de aile için tehlike arz etmeye başlar.

https://www.sinemalar.com/film/257670/kardesler-2018

Büyük Macera (The Big Trip)

Rus yapımı olan “Büyük Macera” kendisine yanlışlıkla bırakılan bebek pandayı ailesine ulaştırmaya çalışan ayı Micmic ve arkadaşlarının maceralarını konu alıyor. Postacı leyleğin yaptığı hata yüzünden düzenli hayatı bir anda bozulan Micmic, bebeği bir an önce ailesine teslim etmeye karar verir.  Bu yolculukta ona eşlik eden komşusu tavşan, geveze pelikan, romantik kaplan ve korkak kurt ile Micmic kendilerini vahşi doğanın içinde, eşsiz bir maceranın tam ortasında bulurlar.

https://www.sinemalar.com/film/257344/the-big-trip

Şipşak Aile (Instant Family)

Pete (Mark Wahlberg) ve Ellie (Rose Byrne)’in bir aile kurmaya karar vermesiyle kendilerini evlat edinme süreci içerisinde bulmaları bir olur. 15 yaşında asi bir genç kızın (Isabela Moner) da aralarında olduğu üç kardeşle tanıştıklarında doğru düzgün düşünmeye bile vakitleri olmadan, bir gece gibi kısa bir sürede üç çocuklu yaşama adım atarlar. En büyük istekleri kocaman ve mutlu bir aile kurmak olan Pete ve Ellie, öncelikle koruyucu aile olmaya dair her şeyi öğrenmek ve harfiyen uygulamak zorundadır.

https://www.sinemalar.com/film/254762/instant-family

Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!

Mazlum Kuzey ilk filmde babasından kalan mirası uzay araştırmalarına yatırır ama parlak(!) fikri uzaya okey masası kurmak olunca işler hiç de umduğu gibi gitmez. Uzaya Bağcılar mahallesinden arkadaşlarını astronot olarak seçip yollayan Mazlum, uzayda gösteri maçı yapması gereken astronotlar birbirine girince projesini rafa kaldırmak zorunda kalır. Bu hayalkırıklığı yetmezmiş gibi bir de karısı kaçırılınca, dayısı Kuddusi olaya el koyar ve komedi ağırlıklı macera filmi böylece başlar!

https://www.sinemalar.com/film/262063/mazlum-kuzey-kuddusi-2

Aşgar: Cin Vadisi

Bugünkü adıyla Yazılıkaya köyü olarak anılan, Antik Frig Vadisi’nde keçi çobanlığı yapan Mahsun bir gece uykusundan Seyit Battal Gazi türbesinin avlusunda uyanır. Kulağında daha önce hiç duymadığı bir takım sesler, karşısında ise insana benzeyen cinler vardır. Gerçekle hayal arasında yaşadıklarını anlamaya, anlamlandırmaya çalışan Mahsun’un bundan böyle her gecesi birbirinden garip olaylarla geçmekte ve evinde yattığı uykulardan mağaralarda uyanmaktadır. Mahsun için artık karar vakti gelmiştir: korkularından kaçmalı mı yoksa onların üzerine mi gitmelidir.

https://www.sinemalar.com/film/261638/asgar-cin-vadisi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları