loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 11 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 11 yeni film giriyor
Tarih: 13.09.2018 - 15:59
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 11 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (14 Eylül Cuma) vizyona girecek filmler:

The Predator

Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna (Boyd Holbrook) Meksika'da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory'nin (Jacob Tremblay) bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır.

The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators'ın arasında konumlanıyor.

Predator (2018) afişi

Canavar (Beast)

Küçük, modern dünyadan uzakta bir adada yaşayan Moll (Jessie Buckley), ailesinin baskısından iyice bunalmış bir genç kadındır. Günün birinde adaya gelen bir yabancıyla, Pascal Renouf'la (Johnny Flynn) tanışır ve ona aşık olur. Pascal ona, ailesi ve mahkum olduğu hayattan kaçabilmesi için destek verir, ancak bu gizemli adamın vahşice işlenmiş bazı cinayetlerin faili olduğu iddia edildiğinde bu iddialara kulağını tıkayacaktır.

Canavar (2017) afişi

Western

Bir grup Alman işçi, Bulgaristan'ın Yunanistan sınırına yakın kırsal bir bölgesinde, bir hidroelektrik santrali inşaatında çalışmaya başlamıştır. Bu işçiler, yakın köydeki Bulgarlarla hem dil sorunu, hem de bariz kültürel farklılıklar nedeniyle düzgün bir iletişim kuramamaktadır. Buna rağmen işçilerden Meinhard, halktan insanlarla arkadaş olmaya çalışır. Ancak bu durum hem kendi arkadaşları, hem Bulgarlar arasında şüpheyle karşılanır. Bu sakin ortam, adeta bir western filmi gerginliğine bürünür.

Western (2017) afişi

Mile 22

Amerikan istihbarat ajanı James Silva (Mark Wahlberg) ve ekibi, birkaç büyük şehri yok etmeye yetecek miktarda kayıp radyoaktif maddenin yerini bilen ve bir Güney Asya ülkesindeki Amerikan büyükelçiliğine sığınmış Li Noor (Iko Uwais) adlı bir polisi ülkeden kaçırmak için çok tehlikeli bir operasyon düzenler.

Mile 22 (2018) afişi

Gece Gelen (It Comes at Night)

Paul (Joel Edgerton) vahşi doğanın ortasındaki kulübesinde, eşi ve oğluyla birlikte kendine göre bir düzen sağlamayı başarmış bir adamdır. Dışarıdaki belirsiz tehlikelere karşı gündüzleri son derece tedbirli davranan, geceleri kesinlikle kimseyi dışarı çıkarmayan Paul ve ailesinin yanına günün birinde zor durumdaki genç bir aile sığınır. Paul, hepsi için hayati önem taşıyan kurallara yeni misafirlerinin de harfiyen uymasını ister. Ancak 2 ailenin de iyi niyetli çabalarına rağmen dışarıdaki tehdidin yarattığı paranoya, içeride kalanlara hiç de kendilerinden beklemedikleri şeyler yaptıracaktır.

Gece Gelen (2017) afişi

Küçük Bir Rica (A Simple Favor)

Küçük bir kasabada yaşayan, ama internette çektiği günlük videolarla ün kazanmış ev kadını Stephanie Ward'un (Anna Kendrick) hayatı, en yakın arkadaşı Emily Nelson'ın (Blake Lively) bir iz bırakmadan kaybolmasıyla alt üst olur. Tüm vaktini Emily'nin izini aramaya adayan Stephanie'ye Emily’nin kocası Sean (Henry Golding) da yardımcı olmaya çalışacak, bazı sırlar ortaya çıktıkça öyküye dahil olan herkesin hayatı değişecektir.

Küçük Bir Rica filmi, Amerikalı yazar Darcey Bell'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı.

Küçük Bir Rica (2018) afişi

Sosyopat (Evolution of Evil)

Christopher (Michael Draper) ve Lori (Erin McGarry) çifti, yaşadıkları hayatın tekdüzeliğinden sıkılmış, her şeyi geride bırakarak doğada kısa bir tatil karar vermiştir. Kuzeybatı Amerika'da, Pasifik kıyılarına yakın ormanlık bir alandaki kamp alanına gelen ikilinin güzel zaman geçirme hayalleri uzun sürmez. Başlarına musallat olan sosyopat bir aile nedeniyle hayalleri kabusa döner. Christopher kaçırılır ve Lori, kuş uçmaz kervan geçmez sık orman içinde hayatta kalabilmek için zorlu doğa koşullarında tehlikeli bir kaçışa başlar.

Sosyopat (2017) afişi

Misafir (The Guest)

Suriye'deki savaşta küçük kız kardeşi dışında bütün ailesini yitiren Lina (Rawan Skef), komşusu Meryem (Saba Mubarak) ile birlikte Türkiye'ye kaçar ve İstanbul'a gelir. Lina hala ülkesine geri dönebilmenin hayali kursa da içindeki bulundukları zor şartlar, onları hayal kurmaktan ziyade hayatta kalma mücadelesine itecektir.

Misafir (2017) afişi

İçimdeki Hazine

Hayattaki son yakını olan babasını da kaybettikten sonra dünyada yapayalnız kalan Sema (Cemre Melis Çınar), babasının cenazesiyle birlikte İstanbul'a gelir ve ailesinden miras kalan konağa yerleşir. Babaannesinin bıraktığı şifreli bir kağıt parçası, ona gizemli bir dünyanın kapısını açacak, aynı zamanda o kağıdın peşindeki zorbaların hedefi haline gelecektir. Çünkü kağıtta "zamanı okuyan makinenin planı" olduğu düşünülmektedir.

İçimdeki Hazine (2018) afişi

Organik Aşk

Tüm varlığını dişiyle tırnağıyla çalışarak elde etmiş holding patronu Celal'in (Tarık Papuççuoğlu) oğlu Bülent (Mustafa Mert Koç), babasının aksine hiçbir işi beceremeyen bir gençtir. Başarısızlıklarıyla babasını bezdiren Bülent, babası tarafından evinden 1 aylığına evden uzaklaştırılır. Bu süre zarfında gerçek anlamda bir işi kotarmaması halinde mirastan pay alamayacaktır. Bülent çıktığı bu yolculukta, kendi düğününden kaçan Esma (Gizem Karaca) ile tanışacak, birlikte sığındıkları köyde organik bir hayatı ve aşkı keşfedecektir.

Organik Aşk (2018) afişi

Baba 1.5

Ünlü mafya babası Seyfi'nin (Peker Açıkalın) rakipleri, oğlu olmayan Seyfi'nin ölüp geride bırakacağı imparatorluğu bölüşmeyi dört gözle beklerlerken, Seyfi'nin hiç tanımadığı bir oğlu olduğu ortaya çıkar. Ne var ki bu oğul, hiç Seyfi'nin umduğu gibi yerini gönül rahatlığıyla bırakabileceği niteliklere sahip değildir. Yine de yavaş yavaş mafya olmanın gerekliliklerini öğrenmeye başlar.

Baba 1.5 (2018) afişi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları