loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 4 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 4 yeni film girdi
Tarih: 01.02.2019 - 12:22
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli toplam 4 yeni film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (1 Şubat Cuma) vizyona giren filmler:

Organize İşler: Sazan Sarmalı

İlki 2005 yılında vizyona giren "Organize İşler" filminin devam filmi olan "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı"nda, Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım'ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım'ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılmıştır. Asım'ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte "sazan sarmalı" adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar. 

Organize İşler Sazan Sarmalı (2019) afişi

İskoçya Kraliçesi Mary (Mary Queen of Scots)

İskoçya Kraliçesi Mary, dul kalmasının ardından yurdu İskoçya'ya geri dönen ve hakkı olan tahtı geri almaya çalışan Mary Stuart'ın hikayesini konu ediyor. 16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Ancak Mary'nin buna hiç niyeti yoktur. Genç kadın bunun yerine, yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'nin yönetimi, etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in yönetimi altındadır. İki genç kraliçe, birbirlerinden bambaşka hayatlar yaşasa ve çok farklı karakterlerde olsalar da, ilk başta omuz omuza vererek iki ülkede barışı sağlamayı hedeflerler. Ancak zamanla kıskançlık ve hırs ön plana çıkmaya başlar. İki genç kadın, erkek egemen bir dünyada, hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken, bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir...

İskoçya Kraliçesi Mary (2018) afişi

Dogman

Nazik, sevgi dolu bir adam olan Marcello, köpek bakıcılığı yapmaktadır. Hayattaki tek amacı iyi bir baba olmak olan Marcello, eşinden boşandığı için kızı ile istediği kadar görüşememektedir. Ancak baba kız, bir araya geldikleri her anın tadını doyasıya çıkarmaya çalışır. Vaktinin çoğunu bakımını üstlendiği köpekler ile geçiren Marcello’nun hayatı, çocukluk arkadaşı olan Simone’nin hapisten çıkıp, mahalleye geri dönmesi ile bambaşka bir hal alır. Eski bir boksör olan Simone'nin mahalleye geri dönmesi, herkesin huzurunun kaçmasına neden olur. Simone yüzünden kendisini şiddet dolu bir dünyanın içinde bulan Marcello, onurunu kazanmaya çalışırken masumiyetini kaybetmeye başlar.

Dogman (2018) afişi

Ölümcül Labirent The Escape Room

Birbirlerini tanımayan altı insan, kendilerini kontrolleri dışında gerçekleşen bir durumda bulurlar. Ellerine geçen biletler ve gizemli siyah kutular, tonlarca para kazanma fırsatına sahip olacakları kaçış odalarında işlerine yarayacaktır. Fakat her biri farklı odalarda kilitli kalıp birbirinden zor durumlarla baş etmek zorunda bırakıldıklarında, bunun sandıkları gibi masum bir oyun olmadığını anlarlar. Bu gizemli odaların arkasındaki sırrı birlikte çözmeleri ve hayatlarını kurtarmaları gerekecektir.

Ölümcül Labirent (2019) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları