loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 6 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 6 yeni film giriyor
Tarih: 21.06.2018 - 12:37
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli 6 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (22 Haziran Cuma) vizyona girecek filmler:

Los Angeles'ta Gizli Görev (Once Upon a Time in Venice)

Los Angeles'ta yaşayan bir özel dedektif olan Steve Ford (Bruce Willis), çok sevdiği köpeği Buddy'nin tehlikeli bir çete tarafından çalınmasıyla büyük üzüntü yaşar. Ancak Steve'in köpeğini sağ salim geri alabilmek için yapmayacağı şey yoktur, birbirinden tehlikeli maceralara atılmak, acımasız kişi ve örgütlenmeleri karşısına almak pahasına bile olsa...

Los Angeles'ta Gizli Görev (2017) afişi

Renksiz Rüya (Hewno Bêreng)

Annesini kaybetmiş, 1990'lı yılların siyasi olaylarının hayatını derinden etkilemesine engel olamayan küçük Mirza'nın (Cıvan Güven Tunç) günleri, Mir Ahmed'in (Bilal Bulut) evlerinde bir süre misafir olarak kalmasıyla değişmeye başlar.

Renksiz Rüya (2017) afişi

Yabani (Wildling)

Doğduğu günden beri 'baba' diye hitap ettiği bir adamla birlikte büyüyen, evinden hiç çıkmayan Anna (Bel Powley), 16 yaşına geldiğinde Şerif Ellen Cooper (Liv Tyler) tarafından kurtarılıp özgürlüğüne kavuşturulur. Evde hapis kaldığı yıllar boyunca dışarıda dolaşan ve çocukları yiyen 'Yabani' adlı bir yaratığın korkusuyla büyüyen Anna için dış dünya tedirginlik vericidir, ancak zaman geçtikçe kendi bedeninde hissettiği değişimler, çok daha korkunç başka gerçeklerin açığa çıkacağının habercisidir.

Yabani (2018) afişi

İyi ki Doğdun Abla

Bayram Ağa'nın (Ayhan Işık) 2 oğlu Ferit (Onur Öğden) ve Feriz (Enis Boztepe), sürekli bir sürtüşme halindedir. Diğer çocuğu Ferda'yı ise istemediği halde Feriz'in arkadaşı Ali ile evlendirmiştir. Bu sırada köye gelen öğretmen Gamze (Esin Civangil) ile Ferit arasında yakınlaşma, Feriz'in tüm itirazlarına rağmen evlilikle sonuçlanır. Ne var ki Gamze'de Alzheimer başlangıcı olduğunun tespit edilmesi, aileyi felakete götürecek olaylar zincirini başlatacaktır.

İyi ki Doğdun Abla (2018) afişi

İki Kafadar (Two Tails)

Dünyaya gelen kötü kalpli uzaylılar, buradaki hayvanları kaçırarak karanlık bölgedeki hayvanat bahçesine götürmeye başlamıştır. Dünyadaki hayvan neslini kurtarmak ise iki yakın arkadaş, kunduz Bob ve kedi Max'e kalır.

İki Kafadar (2018) afişi

Hadi Ya

Ailesi Mardin'den gelmiş, kendisi Aydın'da büyümüş Haydar (Cesur Doğan), belediye anonslarını yaparak hayatını kazanmaktadır. 2 yakın arkadaşıyla film çekebilme hayalleri olan Haydar'ın önünde birçok engel vardır. Bu sırada yaşadıkları yere konser vermek için gelen Bahar ve Nazlı ikilisinden Bahar'la (Senem Kuyucuoğlu) Haydar arasında bir arkadaşlık başlar. Ancak Bahar'la ilgili hiç tahmin edemediği bir gerçek Haydar'ı şoke eder, Bahar aslında askerlik arkadaşı Bahadır'dan başkası değildir.

Hadi Ya (2018) afişi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları