loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi
Tarih: 05.10.2018 - 13:48
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yabancı 7 yeni film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (5 Ekim Cuma) vizyona giren filmler:

Venom: Zehirli Öfke

Araştırmacı gazeteci Eddie Brock (Tom Hardy), başına gelen talihsiz bir olayın ardından, kariyerini yeniden ayağa kaldırabilmek için Life Foundation'ın gizli faaliyetlerini araştırmaya başlar. Bir tesiste denemeleri yapılan ortak yaşar-simbiyotla temas edince Venom adlı çok güçlü ve kontrolü zor bir yaratık ortaya çıkar.

Venom: Zehirli Öfke (2018) afişi

Babamın Ceketi

Ferhat (Mert Turak), babası İbrahim (Müfit Can Saçıntı) tarafından binbir emekle okutulmuş, sonunda eğitimini tamamlamasına rağmen henüz iş bulamamış bir gençtir. Sevgilisi Aslıhan'ın (Elif Nur Kerkük) babası Hulusi (Erkan Can), sağlık sorunlarından dolayı kızının bir an önce evlenmesinde ısrarcı olunca kız istemeye giderler. Ancak Hulusi, Ferhat'ın önce iş bulmasını ister. Bunun üzerine harıl harıl iş aramaya başlayan Ferhat, ne kadar uğraşsa da bir iş bulamaz. Babası da oğlu için iş aramaya başlasa da olumlu sonuç alamaz. Ferhat sonunda her şeyi göze alarak çok daha zor ve tehlikeli maceralara atılacaktır.

Babamın Ceketi (2018) afişi

Aydede

Annesi Rabia (Ezgi Mola) ve dedesi İlyas'la bir kasabada yaşayan, babasını daha önceden kaybetmiş küçük Bekir (Bilal Çelik), dedesini çok sevmektedir. Ancak dedesi ölünce, annesi ona dedesinin Ay'a gidip Aydede olduğunu anlatır. Bekir o günden sonra, E.T.'nin yerli uyarlaması Badi'deki gibi bisikletiyle uçarak Ay'a gidebilmenin hayalini kurmaya başlar. Rabia'nın ise bambaşka sorunları vardır: babasının ölümünün ardından ablası ve gözünü para bürümüş eniştesiyle miras kavgasına tutuşan Rabia, oturduğu evi ve çalıştığı tuhafiyeciyi ablasına kaybeder. Elinde bir tarlayla kalakalan kadın, miras mücadelesi verirken bir yandan da uzaktan uzağa yaşadığı bir aşkı herkesten saklamak zorundadır.

Aydede (2018) afişi

Johnny English Tekrar İş Başında (Johnny English Strikes Again)

Birleşik Krallık'a düzenlenen bir siber saldırının sonucunda ülkenin bütün aktif gizli ajanlarının kimlikleri deşifre olunca, hacker'ı bularak meseleyi çözmek, artık emekliye ayrılmış Johnny English'e (Rowan Atkinson) düşecektir.

Johnny English Tekrar İş Başında (2018) afişi

İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi

İstanbul Muhafızları çizgi filminin senaristi olan Aslı (Funda Güray), Ab-ı Hayat Çeşmesi'ni arayan 2 kişiyle karşılaşmıştır. O sırada Gümüşçüler Çarşısı ile ilgili yazı için araştırma yapmakta olan Aslı, İstanbul'un saklı hazinesinin sırrının gümüşçülerin güvencesinde olduğunu ve bu sırrın son sahibinin Veli Dede olduğunu öğrenir. Ancak bu hazine, tahmin edildiği gibi kıymetli maddeler ve ziynet eşyaları değil, içene sağlık ve gençlik aşılayan "ab-ı hayat" yani hayat suyudur. Aslı ve İstanbul Muhafızları, bu hazineyi koruyabilmek için büyük maceralara atılacaktır.

İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi (2018) afişi

Sokak Sınıfı: 21. Sokak

Okuma yazma bilmeyen Rıfkı (Sedat Önder) ve arkadaşları, okuldan kaçan, ders çalışmayan gençlere birşeyler öğretebilmek için farklı bir fikir bulur. Gizlice gittikleri bir okulda öğrendiklerini gençlere anlatabilmek için sokakta bir sınıf kurarlar. Bu sırada birçok macerayla karşılaşırlar.

Sokak Sınıfı: 21. Sokak (2018) afişi

Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi

Cinli korku filmlerinin bir parodisi olarak çekilen Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi filminde, hiçbir şeyi ciddiye almayan, her olaydan dalgaya alınacak bir taraf çıkarabilen bir grup genç, gizemli bir konakta, bir korku filminde yaşanabilecek en absürt olaylarla karşılaşır.

Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi (2018) afişi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları