loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi
Tarih: 11.01.2019 - 12:31
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli toplam 7 yeni film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (11 Ocak Cuma) vizyona giren filmler:

Creed II: Efsane Yükseliyor (Creed 2)

2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu'nun devam halkasıdır. Hayat genç boksör Adonis Creed için denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

Creed II: Efsane Yükseliyor (2018) afişi

Şüphe (Burning)

Ara sıra yazarlıkla uğraşan Jongsu aynı zamanda yarı zamanlı kuryelik yapmaktadır. Bir gün bir paket teslimatına giden Jongsu bu sırada eski komşusu Haemi’yle karşılaşır. İkisi arasında kısa zamanda bir çekim oluşsa da Haemi’nin hayallerindeki Afrika seyahatine çıkması gerekmektedir. Genç kadın seyahate çıkmadan önce Jongsu’dan bir ricada bulunur. Haemi, ülke dışında olduğu zaman zarfında Jongsu’dan kedisine göz kulak olmasını talep eder. Jongsu, bu vesile ile aralarındaki iletişiminin kopmayacağını düşünerek genç kadının ricasını kabul eder. Ne var ki Haemi’nin geziden Ben adında gizemli bir adamla dönmesi, Jongsu başta olmak üzere herkesin hayatını kökünden değiştirir.

Şüphe (2018) afişi

Replikalar (Replicas) 

Başarılı nörobilimci William Foster, işine ve ailesine tutkuyla bağlı olan bir adamdır. Emeklerinin karşılığını almak için uğraşan bilim adamı büyük bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur. Onları diriltmek için çaresizce uğraşan Foster, ailesinin klonlarını yaratmak için meslektaşı Ed Whittle ile çalışmaya başlar. Ancak kaybettiği 4 kişilik ailesinden yalnızca 3 kişiyi geri getirebilme şansı olduğunu anladığında büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır.

Replikalar (2018) afişi

Robin Hood: Origins

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Robin Hood bir yandan yerel halkın ekonomik sıkıntılarına yardım ederken, bir yandan da Nottingham Şerifi'nin yolsuzluklarıyla savaşır. 

Robin Hood: Origins (2018) afişi

Ralph ve İnternet: Oyunbozan Ralph 2 (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2)

2012 yapımı “Oyunbozan Ralph”in devam halkası olan Ralph ve İnternet filminde Ralph bir kez daha kurtarma görevine soyunuyor. Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Eski düşman-yeni arkadaşlar olan Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak'in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır. İkili, internette yollarını bulmak için internet sakinlerine güvenmektedir. Bu sakinlerin arasında popüler "BuzzTube" sitesinin baş algoritması, kalbi ve ruhu olan Yesss adlı web sitesi girişimcisi de vardır. Ralph ve Vanellope gerekli olan parçayı bulup oyunu kurtarmayı başarabilecek midir?

Ralph ve İnternet: Oyunbozan Ralph 2 (2018) afişi

Lanetli Sular (Nereus)

Sara (Itziar Martinez), arkadaşı Will'i (Sean Ormond) ziyarete gittiğinde olacaklardan habersizdir. Geldikten kısa bir süre sonra sanrılar görmeye başlar ve görünmeyen bir güç tarafından yönlendirilerek girdiği Will'in yüzme havuzunda dünya dışı bir yaratığın saldırısına uğrar. Sara kurtulsa da kendisi dahil o suya temas etmiş herkesin büyük bir tehlike altında olduğunu anlaması uzun sürmez.

Lanetli Sular (2018) afişi

Dalavere

Film, çalınan arabalarını bulmak için zorlu bir maceranın içerisine sürüklenen Baybars ve Münir’in hikayesini konu ediyor. Baybars, yaşamını kurnazlıklarla sürdüren genç bir adamdır. Eniştesi Münir ile birlikte Zeytinburnu’nda araç kiralama şirketi işletmektedir. Bir gün Münir’in arabasının çalınması ikisinin de hayatının değişmesine neden olur. Çalınan arabayı bulmaya çalışan ikili, hırsızların peşinden İstanbul’dan Bodrum’a sürüklenir. Hırsızlara büyük bir ders vermek isteyen Baybars ve Münir, bu sırada hiç farkında olmadan iki mafya grubu arasında gerçekleştirilen bir değiş tokuşun arasında kalır. Başlarına gelenler bununla da sınırlı değildir. Mafyaya bulaştıklarının farkına vardıklarında otelde de birçok yanlışlığın yaşanmasına neden olurlar. Başlarındaki beladan kurtulmaya çalışan Baybars ve eniştesi Münir, uzun süredir emniyetin peşinde olduğu, ellerinde yıkıcı silahlar bulunan iki mafya grubuna karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

Dalavere (2019) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları