loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi
Tarih: 08.02.2019 - 13:26
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli toplam 7 film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (8 Şubat Cuma) vizyona giren filmler:

Sarayın Gözdesi (The Favourite)

Başrollerinde Olivia Colman, Emma Stone ve Rachel Weisz'in rol aldığı 10 dalda Oscar adayı olan filmin hikayesi, İngiltere ve Fransa'nın savaş halinde olduğu 18. yüzyılın başlarında geçmekte. Kraliçe Anne'in yakın arkadaşı Lady Sarah, bir yandan narin kraliçe ve onun değişken ruh hali ile ilgileniken diğer yandan onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Saraya yeni gelen Abigail'in, Lady Sarah'nın yanında yükselerek kraliçenin gözdesi olma yolunda Lady Sarah'ya meydan okuyacaktır.

Sarayın Gözdesi (2018) afişi

Sisters Biraderler (The Sisters Brothers)

1850'lerin Oregon'unda geçen hikaye, şöhretiyle nam salmış suikastçi Sisters Kardeşler Eli ve Caharli'ye altın avcısı Herman Kermitt'i öldürmek üzere verilen zorlu görev üzerinden ilerlemekte. Başrolerini John C. Reilly, Joaquin Phoenix ve Jake Gyllenhaal'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Jacques Audiard var.

The Sisters Brothers (2018) afişi

Asla Gözlerini Kaçırma (Werk Ohne Autor)

2. Dünya Savaşı sonrasında Doğu Almanya'da resim eğitimi almakta olan Kurt Barnert (Tom Schilling) ile moda bölümü öğrencisi Elisabeth Seeband (Paula Beer) ile arasında tutkulu bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Ancak ülkesinin hakim sanatsal akımı Sosyalist Gerçekçilik bünyesinde istediği eserleri ortaya koyamadığını düşünen Kurt, eşiyle Batı Almanya'ya kaçar. Düsseldorf'ta kendi sanatsal dilini arayan genç adam, Elisabeth'in, savaş yıllarında Nazi Partisi'nin yüksek rütbeli bir yetkilisi olan jinekolog babası Carl'ın (Sebastian Koch) etkisini ve savaş yıllarında kaybettiği teyzesi Elisabeth'in (Saskia Rosendahl) hatırasını sürekli yakınında hissedecektir.

Asla Gözlerini Kaçırma (2018) afişi

Lego Filmi 2 (The Lego Movie 2)

Lego Duplo saldırısı altındaki şehirde her şey hızla yok olmaktayken; Emmet, Lucy ve Batman istilacıları geri püskürtmek ve şehri eski düzenine kavuşturmak için keşfedilmemiş dünyalara doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Kendi becerilerini sınarken cesaretlerini de ortaya koyacakları bu zorlu mücadelede, şehir harabeleri arasında keşfedilen bir robot tehlikenin dozunu artıracaktır. Filmin seslendirme kadrosunda ise başta Chris Pratt ve Elizabeth Banks olmak üzere pek çok tanıdık isim var.

Lego Filmi 2 (2019) afişi

Mucize Uğur Böceği (The Ladybug)

Rube, en büyük hayali böcek cenneti olan Altın Kanyon'a gitmek olan ama cam bir fanus içinde yaşayan bir uğur böceğidir. Zor durumda olan Master Water isimli bir yusufçuğa yardım eden ve onu kaldığı laboratuvara götüren Rube, Master Water'a da Altın Kanyon seyehatine katılmayı teklif eder fakat beklediği cevabı alamayınca tek başına yola koyulur. Ancak hayallerine ulaşmak düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

The Ladybug (2018) afişi

Babamın Kemikleri

Yaşadığı trajik bir olayın ardından çocuk yaşta köyünü terk edip kendisine bir aile kuran Ömer (Cem Davran), köyüne bir daha dönmemeye ant içmiştir. Fakat ölüm döşeğinde olan annesinin oğluna vasiyeti, kocasının yanına gömülmektir ama bu mümkün değildir çünkü Ömer köye gitmeyi reddetmiştir. Bunun üzerinde annesinin, kocasının kemiklerini getirmesini istemesi üzerine Ömer oğlunu da yanına alarak istemeye istemeye annesinin vasiyetini yerine getirecektir.

Babamın Kemikleri (2019) afişi

Sir-Ayet

Kocasının ölümünden sonra kendini toparlayamayan Hicran'ın en büyük destekçisi kızı Gizem'dir. Bir yıldır geçirdiği zor zamanların üstesinden gelemeyen Hicran, kızının tavsiyesi üzerine psikologa gitmeye başlar. İlaçlarını düzenli kullanmadığı için bir gelişme kaydedemeyen Hicran, şehir dışına çıkmanın kendisine iyi geleceğini düşünerek kızı Gizem'i İstanbul'da bırakarak farklı bir şehre gider. Gizem okulda olduğu sırada komşularından aldığı kötü bir haberle yanına 3 arkadaşını da alarak annesinin yanına gider, fakat gördüklerini sindirmek hiç de kolay olmayacaktır.

Sir-Ayet (2019) afişi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları