loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 7 yeni film girdi
Tarih: 22.02.2019 - 11:25
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli toplam 7 film izleyicilerle buluştu.

İşte bu hafta (22 Şubat Cuma) vizyona giren filmler:

Sibel

Babası ve kız kardeşi ile Karadeniz'in dağlık bir bölgesinde yaşayan ve dilsiz olan Sibel, sadece eski ve unutulmuş ıslık diliyle iletişim kurabilmektedir. Köylüler tarafından uğursuz sayılan ve dışlanan genç kızın hayatı, bir gün ormanda yaptığı gezinti sırasında saklanan bir yabancıyla karşılaşması ile bambaşka bir hal alacaktır.

Sibel (2018) afişi

Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna (Snow Queen 4 Mirrorlands)

Kral Harald, sihri dünya üzerinden silmek ve sihirbazları kaçırmak için sadece sihir yeteneği olanların geçebileceği bir kapı olan "Sihirli Ayna"yı kullanarak insanları kandırır. Ailesinde bir tek kendisinde sihir yeteneği olmayan Gerda, Harald'ın planını ve ailesinin de bu tuzağa düştüğünü öğrenir. Sihir yeteneği olmamasına rağmen ailesini kurtarmak için engel tanımayan Gerda'ya dostları ve Karlar Kraliçesi'nin hayali yardım edecektir. Sevginin dünyadaki en önemli güç olduğunu öğrenen Gerda, kendi yeteneklerini de bu serüvende keşfedecektir.   

Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna (2018) afişi

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 (Happy Death Day 2U)

2017 yılında gösterime giren Ölüm Günün Kutlu Olsun’da Tree, öldürüldüğü günü döngü olarak sürekli yeniden yaşıyor ve kendisini öldürenin kim olduğunu bulmaya çalışıyordu. Serinin devam filmi olan Ölüm Günün Kutlu olsun 2'de bu kez Tree tekrar tekrar ölmenin ileride yatan tehlikelerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark ediyor.

Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 (2019) afişi

Döndüm Ben

Takıntılı ve evhamlı Cenk, sıkıntılı yaşantısında köklü bir değişiklik yapmaya karar verir. İlk olarak eşi Melda'dan ayrılmaya karar veren Cenk, bunu eşine açıklayacağı gün büyük bir sürprizle karşılaşır. Melda, tüm aileyi bir araya getirmiştir ve artık çocuk sahibi olmak istediklerini duyurmuştur. Ne yapacağını şaşıran Cenk en yakın arkadaşı Samet'e başvurmuştur, ancak Samet'in Cenk'i cast ajansı sahibi Özge'ye yönlendirmesiyle işler daha da karışacaktır.

Döndüm Ben (2019) afişi

New York in New York

Bir kaza sonucu Dilber'in kocasını öldüren New York'lu fotoğrafçı Dylan, çektiği vicdan azabına dayanamayıp Dilber'den özür dilemek ister. Dilber'le konuşabilmek için onu yaşadığı yere kadar takip eden Dylan'ın peşine ise abisinin intikamını almak isteyen Mürtüz düşmüştür. Büyük bir kovalamacaya dönüşen olayda, Mürtüz'den var gücüyle kaçmaya çalışan Dylan, en sonunda kendini en büyük düşmanının evinde bulur.

New York in New York (2019) afişi

Git Be Abi (Go Brother!)

Abisinden nefret eden kız kardeş, Shi Miao, bir gün abisinin hayatından çıkmasını diler ve dileği gerçekleşir. Bunun üzerine hiç beklenmedik olaylar gerçekleşir.

Go Brother! (2018) afişi

Tez: 13. Gece

Klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapan Gaye, erkek arkadaşı Emre'nin önerisiyle tezini yazmak üzere psikolojik sorunları olan Narin adındaki bir kızın yanına taşınır. Gaye, Narin ile yaptıkları seansları kardeşi Barış'ın kendine yolladığı kamera ile kaydetmeye başlar. Bir süre sonra Gaye'den haber alamayan Barış, kardeşinin başına ne geldiğini öğrenmek için kamera görüntülerini izlemeye karar verir. Fakat Gaye sadece 13 gece çekim yapabilmiştir...

Tez: 13. Gece (2019) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları