loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 8 yeni film girdi

Vizyona bu hafta 8 yeni film girdi
Tarih: 27.07.2018 - 13:31
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 yeni film izleyicilerle buluştu

İşte bu hafta (27 Temmuz Cuma) vizyona giren filmler:

Yaşar Kemal Efsanesi

Modern Türk Edebiyatı'nın en büyük kalemlerinin başında gelen Yaşar Kemal'in Hemite (Gökçedam) köyünde doğumundan İstanbul'da ölümüne kadar olan hayatını hem kendi ağzından, hem de yaşamının çeşitli aşamalarına ortak olmuş yakınları ve arkadaşlarının ifadeleriyle aktaran Yaşar Kemal Efsanesi belgeseli, dünyada ilk gösterimini 24. Adana Altın Koza Film Festivali'nde yaptı. Filmde röportajların yanında Yaşar Kemal'in daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri, ses kayıtları ve belgeler de bulunuyor.

Yaşar Kemal Efsanesi (2018) afişi

Mission: Impossible - Yansımalar ( Mission: Impossible - Fallout)

Mission: Impossible Yansımalar, Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. İkonik ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamandadır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur.

Mission: Impossible - Yansımalar (2018) afişi

Dev Avcısı (Jack the Giant Slayer)

12 yaşındaki Barbara Thorson (Madison Wolfe), oyunlardan esinlenmiş bir fantezi dünyası yaratmıştır. Bu dünyada devlerle savaşmakta ve onları öldürmektedir. Ailesinin anlayamadığı, okul arkadaşlarının uzak durduğu ve küçümsediği Barbara, etraftakilerin kendisiyle ilgili düşüncelerine aldırmadan, adeta takıntılı ancak cesur bir şekilde canavarların kasabasına saldırma ihtimaline karşılık hazırlıklarını sürdürecektir.

Dev Avcısı (2017) afişi

Sıkı Dostlar (Last Flag Flying)

Vietnam Savaşı'nda yer almış Larry 'Doc' Shepherd (Steve Carell), savaştan 30 yıl sonra yani 2003'te Irak'taki Amerikan Ordusu'nda bulunan oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenir. Karısını da kısa bir süre önce yitirmiş olan Doc, Vietnam döneminde arkadaşları olan bar sahibi Sal Nealon (Bryan Cranston) ve savaş yıllarını unutmak isteyen rahip Richard Mueller'i (Laurence Fishburne) yanına alarak, cenazeyi teslim almak üzere bir hava üssüne gider. Normal şartlarda oğlu askeri törenle Arlington Askeri Mezarlığı'na gömülecektir, ancak oğlunun ölümüyle ilgili saklanan gerçekleri öğrenince arkadaşları ve tabutla birlikte evine doğru bir yolculuğa başlar.

Sıkı Dostlar (2017) afişi

Dört Köşeli Üçgen

Etrafındaki tüm olayları büyük bir merakla inceleyen, bir tütün deposunda çalışan kahramanımızı herkes "gözlemci" diye çağırmaktadır. Aslında o bir bekçidir, gözlemleri üzerine düşünen, ulaştığı sonuçları korkusuzca insanlarla paylaşan ve bu yüzden çok da sevilmeyen bir bekçi... Kabul edilmiş doğruları sorgulayan, onlara kendi bakış açısını katan bir gözlemci olarak toplumdan bir anlamda soyutlanmış bir kişidir.

Dört Köşeli Üçgen (2018) afişi

Madame

Heyecanını kaybetmeye başlamış evliliklerine hayat öpücüğü vermek isteyen Anne (Toni Collette) ve Bob (Harvey Keitel) çifti Amerika'dan kalkıp Paris'te lüks bir köşke taşınmıştır. Bir akşam evlerinde verecekleri davette, masada 12 değil 13 kişinin bulunacağını öğrenen Anne, bu uğursuz sayıdan kurtulmak için hiçbir davetlinin tanımadığı evin baş hizmetçisi Maria'yı (Rossy De Palma) 14. kişi olarak masaya oturtmaya karar verir. Olduğundan bambaşka bir insan gibi davranmak zorunda kalan Maria'ya konuklardan David Morgan'ın (Michael Smiley) büyük ilgi göstermesi ve kısa sürede aralarında bir aşk başlaması, Anne ve Bob'un hesaplarını alt üst edecektir.

Madame (2017) afişi

Dipdip: Bir Okyanus Macerası (Deep)

Dünyayı suların kaplamasıyla insanlar dünyayı terketmiş, tamamen okyanuslardan oluşan dünyada yalnızca sualtı canlıları kalmıştır. Bu dünyada yaşayan ahtapot Dipdip, büyükbabasının tüm uyarılarına rağmen yaşadığı bölgenin dışına çıkma konusunda oldukça meraklıdır. Arkadaşları fener balığı Evo ve karides Alice'le birlikte bu yasakları delen Dipdip, merakı yüzünden günün birinde evlerinin yıkılmasına neden olur. Dipdip ve arkadaşları, durumu düzeltebilecek tek balığı bulmak üzere büyük bir maceraya atılırlar.

Dipdip: Bir Okyanus Macerası (2017) afişi

Kabir Azabı

Çok iyi bir avukat olan Ozan (Hakan Özgömeç) mesleğinde başarı kazandıkça etrafına kötü davranmaya, başarısından başka birşey düşünemez hale gelmeye başlar. Ancak doğum gününde yaşadığı bazı olaylardan sonra hayatı çok kötü bir hale gelmeye başlar. Gördüğü kabuslar onu ölümün bilinmez ve karanlık yüzüne yaklaştırırken, bunlardan kurtulabilmek için tek çözümü kendisiyle ve yaptığı kötülüklerle yüzleşmesi olacaktır.

Kabir Azabı (2018) afişi

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları