loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 8 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 8 yeni film giriyor
Tarih: 30.05.2019 - 14:03
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli toplam 8 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (31 Mayıs Cuma) vizyona girecek filmler:

Düzenbazlar (The Hustle)

1988 yapımı olan, Dirty Rotten Scoundrels filminin yeniden yapımı The Hustle, iki dolancırıcı kadın karakterin, kin duydukları erkeklerin, hayatlarını mahvetmek uğruna birlikte verdikleri mücadeleyi konu alıyor. İki dolandırıcıyı Anne Hathaway ve Rebel Wilson'ın canlandırdığı filmde, kaybeden şehri terkeder konulurenkli bir oyuna ev sahipliği yapıyor.

Düzenbazlar (2019) afişi

Godzilla: Canavarlar Kralı (Godzilla: King of the Monsters)

Godzilla serisinin yeni filminde daha önceden beyazperdede birçok kere izlediğimiz mega canavarı bir güç savaşının içerisinde izliyoruz. Aralarında Mothra, Rodan ve Godzilla'nın ezeli düşmanı üç başlı King Ghidorah'ın da bulunduğu canavarlar en güçlü olmak için bir savaşa girişirler... 

Godzilla: Canavarlar Kralı (2019) afişi

Ma

Ohio'nun bir kasabasında yaşayan orta yaşlardaki yalnız bir kadının genç bir arkadaş grubunu evine davet etmesi üzerine yaşananları konu ediniyor. Issız bir kırsaldaki evinde büyük bir parti düzenleyen ve gençlerin de katılmasını isteyen kadının yapacaklarını kimse tahmin edemeyecektir. Gençler çok şanslı olduklarını düşündükleri sırada ev sahiplerinin niyetini sorgulamaya başlayacakları olaylar yaşanacaktır. Sue Ann adındaki ev sahibinin konukseverliği zaman geçtikçe bir takıntı haline dönüşecek ve gençlerin rüya gibi geçen akşamlarını hayatlarında yaşayabilecekleri en korkunç kabusa ve Ma'nın evi de dünya üzerinde gidebilecekleri en kötü mekana dönüştürecektir.

Ma (2019) afişi

Güvercin Hırsızları (The Pigeon Thieves)

30. Uluslararası Ankara Film Festivali’nde “En İyi Film” ödülüne layık görülen “Güvercin Hırsızları” 16 yaşındaki Mahmut’un hayatına odaklanıyor. Hayatı taklacı güvercin beslemek ve çalmaktan ibaret olan Mahmut’un en büyük hayali ise gelecekte en iyi güvercinlere sahip olmaktır. Bir gün Mahmut’un bir güvercini kaçar ve geri dönmez. Kaçan güvercin, İsmail adında 8 yaşında bir çocuğun yaşadığı evin çatısına yuva yapmıştır. İkilinin tanışması ise, ikisi içinde bir dönüm noktası olacaktır.

Güvercin Hırsızları (2018) afişi

Onun Filmi

Sinema alanında akademik kariyer yapmayı hedefleyen Su Baloğlu, Merve Bozcu, sinemaya dair kafalarda oluşan soruların cevaplarını bulmak için işe koyulur. Sektörün deneyimli isimleri ile söyleşi gerçekleştiren iki genç kadın, “Bir film nasıl yapılır, nereden başlanır, tekniği erkekler daha mı iyi bilir, set çalışanları neden beni değil de görüntü yönetmenini dinliyor, dünyanın en zor işi karı koca sette olmak mı?” gibi sektörün en temel sorularının cevaplarını arar.

Onun Filmi (2018) afişi

Kral Midas'ın Hazinesi

Eskişehir'in bir köyünde ava çıkan üç arkadaş, şans eseri Kral Midas'ın hazinesinin yerini gösteren bir harita bulurlar. Haritaya anlam vermeye çalışan ekibe köy ahalisinden yeni insanlar da katılır ancak işgüzar bir iş adamı olan David, hazineyi ekibin elinden almak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Kral Midas'ın Hazinesi  afişi

Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları (Smeshariki. Dezha vyu)

Zamanda yolculuk eden Krash ve arkadaşlarının başına gelenleri konu ediyor. Krash, en yakın arkadaşı Barry için unutulmaz bir doğum günün partisi hazırlamaya karar verir. Parti için vakit kaybetmeden harekete geçen Krash, heyecan verici zamanda yolculuk deneyimleri organize eden DejaVu Ajansı ile iletişime geçer. Ajans, konuklarının zamanda yolculuk yaparak görmeyi istedikleri herhangi bir tarihi döneme gitmelerini sağlamaktadır. Bu muhteşem deneyimi yaşamak isteyen Krash ve arkadaşları ajans ile anlaşmayı yapar. Ancak yolculuk başladığında, ekibin kurallara doğru bir şekilde uymaması büyük bir kazanın meydana gelmesine neden olur. Yaşanan kaza sonu, ekiptekiler çeşitli zamanlara dağılarak kaybolur. Krash, farklı zamanlarda kaybolan arkadaşlarını geri getirmek için kendisini zorlu bir maceraya atılır.

Yaramazlar Takımı: Zaman Yolcuları (2018) afişi

Astral Seyahat

Üç yakın arkadaş olan Aslı, Ece ve Çiğdem, son zamanlarda astral seyahat ile ilgilenmeye başlar. Dünyada popüler olan astral seyahati deneyimlemek isteyen genç kızlar, bir süre uğraştıktan sonra sonunda amaçlarına ulaşır. Ruhlarını bedenlerinden ayırmayı başaran kızlar, dünyanın farklı noktalarında ruhları ile yaptıkları keşiflerle büyülenirler. Yaşadıkları deneyimden sonra sık sık astral seyahat yapmaya başlayan kızlar bir gün hiç beklemedikleri bir durum ile karşı karşıya kalır. Astral seyahati sırasında paranormal olaylar yaşayan Aslı, bu durumun etkisinden çıkamaz. Üstelik gördükleri ve yaşadığı korku sadece onu etkilemez, yaşananlara bir süre sonra Ece ve Çiğdem de dahil olur. Bir cinin musallat olmasıyla kara büyünün etkisi altına giren genç kızların, kendilerini cinden kurtarmak için tekrar astral seyahet etmesi gerekecektir. Aslı, Ece ve Çiğdem, kendilerine musallat olan cinlerden ve etkisi altına girdikleri büyüden kurtulmayı başarabilecek midir?

Astral Seyahat (2019) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları