loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 9 yeni film giriyor

Vizyona bu hafta 9 yeni film giriyor
Tarih: 28.06.2018 - 12:35
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 yeni film izleyicilerle buluşacak.

İşte bu hafta (29 Haziran Cuma) vizyona girecek filmler:

Kaçış Planı 2: Hades Film (Escape Plan 2: Hades)

Daha önce Mezar (The Tomb) olarak bilinen yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başarmış Ray Breslin (Sylvester Stallone), bu kez çok daha zor bir görevle karşı karşıya kalmıştır. En güvendiği adamlarından Shu (Xiaoming Huang), Hades adlı yeni ve çok daha teknolojik bir bir labirentte hapsedilmiştir. Ölümüne dövüşlerin yaşandığı, sürekli form değiştiren bu hapishaneden arkadaşını çıkarabilmek için Breslin, eski dostu Trent Derosa'dan (Dave Bautista) da yardım ister.

Kaçış Planı 2: Hades (2018) afişi

Yakalandın! (Tag)

5 yakın arkadaşın 30 yıldır sürdürdükleri bir oyun, artık şaşmaz bir gelenek haline gelmiştir. Her yılın Mayıs ayında ebelemece oynayan bu 5 koca adamın oyun zamanı, bu kez aralarındaki en oyuncunun, Jerry'nin (Jeremy Renner) düğün zamanına denk gelmiştir. Hiçbir sezonu 'ebe' olarak kapatmamayı başaran Jerry, evlendikten sonra bir daha bu oyuna katılmayacağını açıklayınca, geri kalan dörtlü, onun yenilgisiz bir şekilde ayrılmasına engel olmak için her şeyi denemeye karar verir. Elbette Jerry de bu mücadeleye hazırlıklıdır.

Yakalandın! (2018) afişi

Sicario: Day of the Soldado

Meksika'daki karteller, artık sınırdan sadece uyuşturucu değli, teröristleri de geçirmeye başlayınca Amerika Birleşik Devletleri duruma müdahale etme gereği duyar. FBI ajanı Matt Graver (Josh Brolin), ailesinin intikamının peşinde koşmaya devam eden Alejandro Gillick (Benicio Del Toro) ile yeniden işbirliği yapar. Gillick'ten ortalığı karıştırması beklenir, bu nedenle ailesini öldüren çete liderinin kızı Isabela Reyes'i (Isabela Moner) kaçırır. Ancak durumdan haberdar olan Meksika hükumeti olaya müdahale eder. İki ülke arasında gerilim yükselirken durumu toparlamanın tek yolunun genç Isabela'nın öldürülmesi olduğuna karar verilir. Ancak Gillick, Graver'ın emrine uyarak kızı öldürmeyi reddedince bu kez kızla birlikte onun da ölüm fermanı imzalanmış olur.

Sicario: Day of the Soldado (2018) afişi

Karavan (The Leisure Seeker)

Hayatı 50 yıldan uzun süredir paylaşmış John (Donald Sutherland) ve Ella (Helen Mirren) çifti, 'The Leisure Seeker' adını verdikleri araçlarıyla birlikte birçok seyahate çıkmışlardır. Artık Alzheimer belirtileri göstermeye başlayan John ve sürekli ona destek olan Ella, son bir kez unutulmaz bir macera yaşamak için Boston'dan Key West'teki Ernest Hemingway Evi'ne, kimseye haber vermeden bir yolculuğa çıkmaya karar verirler.

Karavan (2017) afişi

Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu (The Extraordinary Journey of the Fakir)

Ajatashatru Lavash Patel (Dhanush), çocukluk yıllarından beri yaşadığı Yeni Delhi'nin bir mahallesinin bile dışına çıkmamış, küçük sihirbazlık numaraları yaparak hayatını sürdüren bir 'fakir'dir. Ancak günün birinde çok sevdiği annesi ölür, ölmeden önce ona Paris'e bir uçak bileti ve muhakkak tamamlaması gereken bir görev miras bırakmıştır. Aja da hiç tanımadığı bu ülkede çok farklı bir kültür ve insanlarla tanışır. Ancak yolculuğu onu daha başka ülkelere ve hiç tahmin edemeyeceği bambaşka maceralara da sürükleyecektir.

Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu (2018) afişi

Doğmamış (Still/Born)

İkiz bebekler doğuran Mary'nin (Christie Burke) sadece 1 çocuğu hayatta kalabilmiştir. Doğum öncesi eşi ve arkadaşlarıyla mutlu bir hayatı olan Mary, kaybettiği çocuğunun da acısıyla kendini giderek derinleşen bir bunalım halinde bulur. Diğer çocuğunu da kaybedeceği korkusu, yeni doğan bebeklere musallat olduğuna inanılan Lamashtu adlı bir şeytandan haberdar olması ve sanrılar görmeye başlamasıyla gittikçe derinleşir.

Doğmamış (2017) afişi

Sessiz Ol

Murat ve sevgilisi Aslı, nasıl geldiklerini hiç bilmedikleri bir odada elleri bağlanmış bir şekilde uyandıklarında, odada bir çocuk ve baygın halde yatan bir gençle karşılaşırlar. Evden kaçabilmek için gösterdikleri çabalar, evin sahibi Suzan'ın kötü sürprizi sonucu boşa çıkar. Korkunç bir gece geçiren çift, hayatta kalabilmek için var güçleriyle mücadele ederken, evdeki asıl kurbanın kim olduğu belirsizleşecektir.

Sessiz Ol (2018) afişi

Sevimli Emojiler 2 (The Mojicons 2)

Kötü Fidolord tarafından güncellenen Mydoom virüsü ilk filmde olduğu gibi yine büyük sorunlara neden olur. Uzaylılar Kraliçe'yi tekrar yapılandırmak için Fringe'i yok etmeye karar verir. Ancak bütün bu işlemler, başka sorunlar yaratır. Durumu çözmek ve Fringe'i kurtamak Moji ve Brainpot'a kalır. Onlara Yüzbaşı da bu yolda destek verecektir.

Sevimli Emojiler 2 (2018) afişi

T.İ.M

Özel kuvvetlerde görev yapan Yüzbaşı Serdar Yıldırım (Serdar Atacan), kimseye haber vermeden kapalı telsizlerle düzenlediği bir operasyonda pusuya düşünce 16 silah arkadaşının ölümüne engel olamaz. Bu olaydan sonra müthiş bir üzüntü yaşamasının yanında görevine de son verilir. Ancak günün birinde gizli bir görev için, yetenekli asker ve polislerden oluşan özel bir ekibe liderlik etmesi için yeniden kendisiyle temas kurulur. Serdar Yıldırım, bu görevi kaybettiği arkadaşları ve ülkesi için kabul eder. 5 kişilik T.İ.M., zorluk görev için bir araya gelir.

T.İ.M (2018) afişi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları