loading
close
SON DAKİKALAR

''Vurulduk Ey Halkım...''

''Vurulduk Ey Halkım...''
Tarih: 10.07.2012 - 12:04
Kategori: Kültür & Sanat

Antony & The Johnsons dün akşamki konsere 'Vurulduk ey halkım unutma bizi' diye girdi...

İstanbul Caz Festivali kapsamında Harbiye Açıkhava'da 'Cut the World' başlıklı konserini veren Antony and the Johnsons, hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı.

Şarkılarını Anthony Weeden yönetimindeki Filarmonia İstanbul eşliğinde söyleyen Antony Hegarty, konsere Selda Bağcan'ın güzellemesi "Vurulduk Ey Halkım Unutma Bizi"yi söyleyerek girdi. "Kiss My Name", "Mother", "Cut the World" gibi şarkılarını söyleyen Antony, şarkı aralarında da mesajlar verdi.

Seyirciye konuşurken heyecanlı olduğu gözlenen Antony, bütün erkeklerin bir kadından geldiğini ve dünyanın da annemiz olduğunu söyledi. 'Aile' konseptli konserinde "Gay çocuk aileleri ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız? Ne kadar renkli bir çocuğunuz var. Gayler her zaman anne ve babalarına düşkün olur" dedi.

Türk hayranları tarafından Amerika'nın Zeki Müren'i yakıştırması da yapılan Antony and the Johnson geçen gelişinden bu yana İstanbul'da hayatın nasıl gittiğini sorup "daha kötü" cevabını alınca Amerika'ya değindi ve "Bizim durumumuz da kötü Obama ve Romney arasında seçim yapmak zorundayız. Ama Obama'nın ikinci turundan yine de umutluyum" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları