loading
Yükleniyor
close
SON DAKİKALAR
Son DakikaSon Dakika
• Kemal Kılıçdaroğlu: Bu mesele yalnızca Vahap Seçer’in meselesi değildir. Hukukun kişiye, partiye, soyadına göre uygulandığı bir ülkede hiç kimse kendisini güvende hissedemez! • Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışında konuştu: içinde bulunduğumuz dönem, bir anayasa teşebbüsü için belki de en ideal dönemdir! • Numan Kurtulmuş, 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılış konuşmasında; sivil ve katılımcı bir anayasa ihtiyacı hepimiz için milletimiz için ertelenemez bir sorumluluktur! • TBMM’nin 28’inci Dönem, 5. Yasama Yılı, TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen özel oturumla açıldı • İBB Davası’nda 4 tahliye kararı verilirken, Ekrem İmamoğlu: Bizi sadece millet yargılayacak. Fon vurguncularını tutuklasınlar! • AKP'li Hayati Yazıcı'dan oğlu Mustafa Yazıcı hakkındaki fon soruşturması iddialarına yanıt: İtibar suikastına müsaade etmem! • Soma’da maden ocağında göçük: 7 kayıp işçiden ikisi sağ, ikisi ölü çıkarıldı; üç işçi aranıyor! • Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık düzenlemesi: KOBİ kredilerinde büyüme sınırı yüzde 5'e çıkarıldı • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 26. günü Murat Abbas ve Yakup Öner'in aralarında olduğu tutuksuz 4 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde) • İBB'ye yönelik Silivri'de görülen 'yolsuzluk' davasında ikinci celsenin 25. günü tutuksuz 11 sanık ifade verdi (tüm ifadeler haberde)

WhatsApp mesajıyla intihar girişimine ’ağırlaştırılmış ömürboyu’ istemi

WhatsApp mesajıyla intihar girişimine ’ağırlaştırılmış ömürboyu’ istemi
Tarih: 01.09.2015 - 12:27
Kategori: Gündem

Antalya'da ilginç bir olay yaşandı...

ANTALYA’da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Gökhan C.’ye, ’Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim’ diye yazdığı mesajı, tüp fotoğrafıyla WhatsApp’tan gönderen Nadire C. hakkında, ’tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Antalya’da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi 29 yaşındaki Gökhan C. ile telefonda tartışan 28 yaşındaki Nadire C., ’Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim’ diye yazdığı mesaja, cep telefonuyla çektiği tüpü fotoğrafını da ekleyerek WhatsApp üzerinden gönderdi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde bir firmada çalışan Gökhan C., mesajı ve fotoğrafı görünce hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine Nadire C.’nin oturduğu gecekonduya aynı anda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uyarılarına rağmen Nadire C. kapıyı açmadı. İtfaiye ekiplerinin desteğiyle kapıyı kırıp içeri giren ekipler, oturma odasındaki anne Nadire C. ile çocukları 11 aylık T. ve 5 yaşındaki T.’yi hemen ambulansa aldı. Muayene edilen Nadire C. ile çocuklarının, ocakta açık tüpten kaynaklanan sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edildi. Gözaltına alınan Nadire C., "Beni ve çocuklarımı kurtardınız ama bu son olmayacak, çocuklarımla öleceğim" diye ifade verdi. C. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

’TASARLAYARAK ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS’

Antalya Cumhuriyet Savcılığı, Nadire C. hakkında ’tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs’ suçundan iddianame hazırladı. İddianamenin kabul edilmesi üzerine C. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında hazır bulunan Nadire C. suçsuz olduğunu savundu. 10 yıldır evli olduğunu anlatan Nadire C., "Kocamı çok seviyorum. Beni aldattığını düşündüğüm için olaydan 10 gün önce tartışmıştık. Olay günü de telefonda tartıştık. Eşim bana küfretti. Ben de intihar edeceğimi söyledim. İntihar süsü vermek için de tüpü açtım ve fotoğrafını çekip eşime WhatsApp ile gönderdim" dedi.

’OLAY KURGU’

Olaydan yarım saat sonra eve polisin geldiğini kaydeden C., kucağında çocuğu olduğu için kapıyı açamadığını söyledi. Kapıyı kırıp giren polislere de eşine öfkesinden dolayı "Beni kurtardınız ama bu son olmayacak" dediğini kaydeden C., "Ben gerçekten tüpü açmamıştım. Zaten açmış olsaydım, şu an ne ben ne de çocuklarım hayatta olurdu" dedi.

Duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan Gökhan C. ise eşi hakkında şikayetçi olmadığını söyledi. "Eşim benim ve çocuklarımın üzerine titrer. Kesinlikle şikayetçi değilim" diye konuştu.

Duruşma sonunda mahkeme, Nadire C.’nin tutuksuz yargılanmasına karar verip tahliye etti.


DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları