loading
close
SON DAKİKALAR

Wozniacki, WTA'yı değerlendirdi

Wozniacki, WTA'yı değerlendirdi
Tarih: 13.02.2012 - 00:23
Kategori: Spor

Teniste kadınlar dünya sıralamasında 1. sırada bulunan Danimarkalı Caroline Wozniacki, TEB BNP Paribas WTA'nın heyecan verici olacağını söyledi

Kozmetik markası Oriflame’in Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) verdiği destek, TEGV Ferit Aysan Eğitim Parkı’nda ünlü tenisçi Caroline Wozniacki’nin de katıldığı toplantıyla tanıtıldı.

Wozniacki’nin Oriflame’in ilk sosyal sorumluluk elçisi olduğu açıklandı. Wozniacki, burada TEGV’li çocuklarla tenis oynadı. Wozniacki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çocuklarla birlikte olduğu ve onlara destek verdiği için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

İstanbul’a daha önce de geldiğini ifade eden Wozniacki, "İstanbul’u çok seviyorum. İstanbul’un tarihi yerleri de modern olan yerleri de çok büyüleyici. Restoranları ve mekanlarıyla çok sevdiğim bir şehir. Sponsorluk işleri dolayısıyla da daha sonra da geleceğim" dedi.

Wozniacki, turnuvaya ilişkin ise, "Heyecan verici bir turnuva olacak. Senenin son turnuvası. En iyi tenisçiler burada oynuyor olacak. Umarım böyle güzel bir turnuvada iyi bir sonuç elde ederim" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları