loading
close
SON DAKİKALAR

'Yamuk vücut' davasında karar

'Yamuk vücut' davasında karar
Tarih: 03.01.2012 - 10:31
Kategori: Gündem

Kendisine 'yamuk vücutlu' dediği için karısından boşanan adama oğlunun velayeti verildi. Anne karara isyan etti

İzmir'de yaşayan 32 yaşındaki Y.Ç. adlı adam, 6 yıllık karısı A.Ç.’den (27) boşanmak için dava açtı. Y.Ç.’nin avukatı boşanma dilekçesinde şöyle dedi: 

“Davalı A.Ç., kocasına yönelik ’Seni beğenmiyorum. Vücudun yamuk. Nereden seninle evlendim’ diyerek aşağılamıştır. 

Y.Ç. ise evde kavga çıkmaması için elinden geleni yapmaya çalışmıştır. A.Ç.’nin başka bir telefon hattı olduğu, taraflar ayrı yaşamaya başladığı gün ortaya çıkmıştır. A.Ç., bir gün işten eve gelen kocasına, ’İçeriye girme, iki saat sonra gel’ diyerek evden yollamıştır. Karısından şüphelenmeye başlayan Y.Ç., ne yazık ki kısa bir süre sonra yanılmadığını anlamıştır. Müvekkilim Y.Ç., hayatının amacı olarak gördüğü çocuğu ile ilgilenmektedir. Çocuğun bakım ve gözetimi, yetiştirilmesi en iyi Y.Ç.’nin yanında yapılabilir. Bu nedenle boşanmayı ve çocuğun velayetinin babaya verilmesini talep ediyoruz.”

Anne temyize gidecek

Davayla ilgili olarak mahkemenin tayin ettiği bilirkişilerden ikisi, çiftin 4 yaşındaki oğulları Ç.’nin velayetinin anneye, birisi ise babaya verilmesini rapor etti. Hakim, çocuğun velayetini baba Y.Ç.’ye verdi. Küçük Ç.’nin annesi karara isyan ederek temyize gideceklerini belirtti.

“Cinsel anlamda ilgi göstermiyor”

Kocası Y.Ç.’ye “Yamuk vücutlu” dediği iddia edilen A.Ç. “Kocam asabi bir kişiliğe sahip. Cinsel anlamda ilgi göstermiyor” diyerek 10 bin TL’si maddi, 20 bin TL’si manevi olmak üzere 30 bin TL tazminat ve nafaka istedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları