loading
close
SON DAKİKALAR

Yandaş Gazeteler, Yeni Şafak, AKİT, Ahaber ve Takvim Deprem Gerçeğini gündeme taşıyan Genel Yayın Yönetmenimiz İmamBakır Üküş'ü hedef gösteriyor

Yandaş Gazeteler, Yeni Şafak, AKİT, Ahaber ve Takvim Deprem Gerçeğini gündeme taşıyan Genel Yayın Yönetmenimiz İmamBakır Üküş'ü hedef gösteriyor
Tarih: 30.10.2020 - 18:37
Kategori: Medya

Yandaş gazeteler Yeni Şafak, Ahaber, AKİT ve Takvim aynı ağızdan bir birini kopyalayarak deprem gerçeğini hatırlatan genel yayın yönetmenimiz İmambakır Üküş'e saldırarak deprem gündeminin üstünü örtmeye çalışıyor.

Yeni Şafak, ahaber, AKİT ve Takvim Gazetesi manşetten girdikleri haberlerinde Genel Yayın Yönetmenimiz İmambakır Üküş'ün deprem gerçeğine dikkat çektiği ve Kanal İstanbul'un deprem kuşağında bulunan Türkiye için tehlike yarattığını ve AKP'nin bu konuda duyarsız olduğunu hatırlatan tweeti nedeniyle hedef haline getirip mesnetsiz suçlamalarda bulunuyorlar. 

İmambakır Üküş twetinde; "Geçmiş olsun Ege #Deprem bu ülkenin gerçeği Hemde çok acı gerçeği #Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AKP Türkiye'yi felâkete sürüklüyor İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor.

İzmir depremi herkes için bir uyarı olmalı... #Deprem bu ülkenin gerçeği... Bütün kaynaklar kentlerin yenilenmesine harcanmalı... Belediyeler ve iktidar çözüm üretmeli... Bu #Deprem İstanbul'u ne yapardı herkes düşünmeli Ranta değil #Deprem için bütçe yapılmalı..." dedi.

İmambakır Üküş Hedef gösteren gazetelere cevaben; "Yandaş tetikçi gazeteler #Deprem ile ilgili yazdıklarımdan dolayı beni hedefe koymuş Söylediklerim çok açık ve net:rant için değil #Deprem için bütçe yapılmalı Rant odaklı değil #Deprem için çözüm üretilmeli AKP rant projeleriyle Türkiye'yi felâkete sürüklüyor.

Ayrıca benim CHP'ye Kılıçdaroğlu'na CHP yönetimine yaptığım eleştirilerin binde birini hakkımda kampanya yapan gazeteler AKP'ye ve AKP genel başkanına yapabilir mi??? Biz yanlışa yanlış deriz Yanlış gördüğümüzü yazar söyleriz Sizde o cesaret var mı?

Geçmişte FETÖ'cü Zaman gazetesi beni manşete taşımıştı... Şimdi yandaş medya... Dünde doğruları söyledik... Bugünde doğruları söylüyoruz... Herkesin gerçekleri öğrenme hakkı vardır O gerçeği her koşulda yazacak her koşulda söyleyeceğiz" dedi.

Yeni Şafak gazetesinin hedefinde Genel Yayın Yönetmenimiz var. Yandaş gazete hedef haberinde;"CHP'li yandaş gazeteci Üküş'ten İzmir depremi yorumu: AK Parti felakete sürüklüyor, İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ilk dakikalarında, CHP yandaşı, İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, skandal bir tweet attı. Depremi AK Parti’ye bağlayan Büküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” ifadelerini kullandı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 70’e yakın vatandaş enkaz altında kurtarıldı. Depremin ilk dakikalarında vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmenin peşine düşerken CHP yandaşı gazeteci İmambakır Üküş, skandal bir paylaşımda bulundu.

Depremi AK Parti'ye bağladı
Üküş, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hemde çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor” dedi.

Üküş’ün skandal sözlerine vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları “İnsanlar can derdinde, sen siyaset yapıyorsun” yorumlarıyla Üküş’e eleştiride bulundu."

Yandaş Takvim Gazetesi haberi; 

"CHP'ye çalışan gazeteci İmambakır Üküş İzmir depremini AK Parti'ye bağladı : Türkiye’yi felakete sürüklüyor
İzmir’de meydana gelen deprem çok sayıda binayı yıktı. Depremden hemen sonra, CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, provokatif ve gerçek dışı bir tweet paylaştı. İzmir depremini AK Parti’ye bağlayan Büküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” sözlerini sarf etti.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde saat 14.51'de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 70'e yakın vatandaş enkaz altında kurtarıldı. Depremin ilk dakikalarında vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmenin peşine düşerken CHP yandaşı gazeteci İmambakır Üküş, skandal bir paylaşımda bulundu.

UCUZ PROVAKTÖR

Üküş, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hemde çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor" dedi."

Yandaş AHaber;

"Bari şimdi yapmayın! CHP'li yandaş gazeteci İzmir'deki depremi AK Parti'ye bağladı
İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin ilk dakikalarında CHP yandaşı İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş depremi AK Parti'ye bağlayarak "AK Parti Türkiye'yi felakete sürüklüyor" ifadelerini kullandı. Yaşanan can kayıpları ve acı dolu anlarda Üküş'ün bu paylaşımı sosyal medyada yoğun tepkiye neden oldu.

Bari şimdi yapmayın! CHP'li yandaş gazeteci İzmir'deki depremi AK Parti'ye bağladı
İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa'da da dahil olmak üzere Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. Depremin ilk dakikalarında sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan CHP'li yandaş gazeteci İmambakır Üküş, depremi AK Parti'ye bağladı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Depremin ilk anlarında vatandaşlar canlarını kurtarma derdine düşmüş yakınlarından haber alma umuduyla beklerken Üküş'ün bu paylaşımı sosyal medyada yoğun tepkiye neden oldu.

O SKANDAL PAYLAŞIM

Üküş, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hemde çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor" dedi."

Yandaş AKİT haberinde;

"CHP'ye çalışan İmambakır Üküş, İzmir depremini AK Parti'ye bağladı!
İzmir’de meydana gelen ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, provokatif bir tweete imza attı.

İzmir’de yaşanan ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından, vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmek için uğraşırken, CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş ise, provokatif ve gerçek dışı bir paylaşıma imza attı.

Sanki İzmir'i AK Parti yönetiyormuş gibi, deprem üzerinden siyasete kalkışan Üküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” iddiasında bulundu.

İnsanlar can derdinde...

Üküş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hem de çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor" iddialarında bulundu.

Skandal sözlerden sonra, sosyal medya kullanıcıları "İnsanlar can derdinde, sen siyaset yapıyorsun" yorumlarıyla Üküş'e tepki gösterdi." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları