loading
close
SON DAKİKALAR

Yangınla mücadele eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen dolandırıcılar nedeniyle vatandaşları uyardı

Yangınla mücadele eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen dolandırıcılar nedeniyle vatandaşları uyardı
Tarih: 30.07.2021 - 22:19
Kategori: Yerel

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptığı açıklamada; “Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen” ismiyle, kişileri telefonla arayarak yangınzede vatandaşlarımız için para toplamaya çalışan DOLANDIRICILAR olduğu tespit edildi. Başkan Sözen şahsımın açtığı maddi bir yardım kampanyası asla yoktur" ...

Manavgat Belediye Başkanı vatandaşları uyardı; "Değerli dostlarım, Son günlerde “Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen” ismiyle, kişileri telefonla arayarak yangınzede vatandaşlarımız için para toplamaya çalışan DOLANDIRICILAR olduğu tespit edilmiştir.

İçinde bulunduğumuz böylesine zor günlerde, halkımızın iyi niyet ve yardımlaşma duygularını alçakça suistimal eden bu şahısları şiddetle kınıyorum. Manavgat Belediyemizin ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen olarak şahsımın açtığı maddi bir yardım kampanyası asla yoktur.

atandaşlarımızdan telefon dolandırıcılarına itibar etmemelerini ve böylesi durumlarda mutlak surette Manavgat Belediyemizin 7461393 No’lu telefonu arayarak bildirmelerini rica ediyorum."

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları