loading
close
SON DAKİKALAR

Yaralı köpek için makam aracını seferber etti

Yaralı köpek için makam aracını seferber etti
Tarih: 11.02.2012 - 21:36
Kategori: Şehir

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Belde Belediye Başkanı Fehmi Tekin, dağda silahla yaralanmış şekilde bulunan köpeği makam aracıyla Beyşehir'e getirerek tedavi ettirdi.

Edinilen bilgiye göre, Huğlu beldesi yakınlarında hurdacılık yapan Yusuf Gürbüz'e ait köpek bir süre önce kayboldu.

Bölgede gezi yapan üniversite öğrencilerinin yaralı bir köpek olduğunu belediyeye bildirmesinin ardından bölgede çalışma başlatıldı.

Yaralı köpeğin bulunduğu yerin karla kaplı olması nedeniyle kepçeyle yolu açarak bölgeye ulaşan belediye görevlileri köpeği boynundan yaralanmış olarak buldu.

Arama çalışmalarına katılan Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, köpeği makam aracına bindirerek Beyşehir'deki bir kliniğe getirdi.

Huğlu Belediye Başkanı Fehmi Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Huğlu beldesinin avcılığın merkezi olan hayvansever bir belde olduğunu belirtti.

Tekin, köpeğe kimin ateş ettiğinin henüz belirlenmediğini, belediye olarak kendilerine düşen görevi yerine getirdiklerini vurguladı.

Veteriner Hekim Yusuf Zülali Gökten ise köpeğin tek kurşun ile yaralanmış şekilde kendilerine getirildiğini, gerekli müdahalenin yapıldığını, köpeğin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları