loading
close
SON DAKİKALAR

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularından ‘taciz' açıklaması

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncularından ‘taciz' açıklaması
Tarih: 08.06.2018 - 17:51
Kategori: Magazin

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları, setteki kostüm asistanının oyuncu Talat Bulut tarafından taciz edildiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

'Yasak Elma' setinde yaşandığı iddia edilen taciz olayı ortalığı karıştırmıştı. Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia eden set çalışanı, "Sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istedim. 'Odaya girelim orada düzelt' dedi ve odada tacizde bulundu" demişti.

Dizinin kadın oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Şafak Pekdemir Mengü, Sevda Erginci, Neslihan Yeşilyurt, İrem Kahyaoğlu ve Nilgün Türksever, yargıya taşınan skandal hakkında açıklama yaptı.

Ünlü oyuncuların, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şöyle:
"İçine düştüğümüz talihsiz meseleye dair, #yasakelma kadınları olarak, elbette bir gift sözümüz olacaktır; ancak yargılama sürecini etkilememek adına şimdilik yorum ve açıklama yapmamayı tercih ediyoruz.

Kadına yönelik her türlü şiddet, fiziksel veya cinsel tacize karşı olduğumuzu ve bunu doğuran her türlü olumsuz tutum ve davranışları ortadan kaldırmak adına verilen mücadelede kadın olarak dayanışma içerisinde olacağımızı bildiririz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları