loading
close
SON DAKİKALAR

“Yasakmeyve Şiir Günleri”

“Yasakmeyve Şiir Günleri”
Tarih: 11.02.2012 - 23:16
Kategori: Kültür & Sanat

“Yasakmeyve Şiir Günleri”, şiir üzerine düşünenleri, yazanları ve okuyanları biraraya getirerek, şiirin gündelik hayatın içinde daha fazla yer almasını ve şiirsel enerjiyi paylaşarak çoğaltmayı amaçlıyor.

“Yasakmeyve Şiir Günleri”

Yasakmeyve şiir dergisi, 10. yılına bir dizi etkinlikle giriyor. “Yasakmeyve Şiir Günleri”, şiir üzerine düşünenleri, yazanları ve okuyanları biraraya getirerek, şiirin gündelik hayatın içinde daha fazla yer almasını  ve şiirsel enerjiyi paylaşarak çoğaltmayı amaçlıyor. 

“Yasakmeyve Şiir Günleri”nin ilki, eleştirmen ve yazarlarımızdan Necmiye Alpay ve Murat Üstübal’ın konuşmalarıyla başlayacak. İzleyenlerin de katılabileceği konuşmaları, Beat Kuşağı’nın önde gelen şairlerinden Allen Ginsberg’in “Howl (Uluma)” şiirini aynı isimle Bob Epstein ve Jeffrey Freidman’ın beyaz perdeye uyarladıkları filmin gösterimi izleyecek. Filmden sonra, Fırat Demir’in hazırladığı,  Punk müziği ve şiiri eşliğinde “Sansüre Karşı Şiir: Melonkoli ve Punk” sunumuyla etkinlik sona erecek. 

Yasakmeyve, şiirli bir gün geçirmeniz için, 14 Ocak Cumartesi günü, Kadıköy Gümüş Cafe'ye tüm şiirseverleri davet ediyor!.. 

Adres: Gümüş Cafe, Mühürdar Caddesi, Dumlupınar Sokak, No:15, Kadıköy

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları