loading
close
SON DAKİKALAR

Yaşar’dan yeni il başkanına ziyaret

Yaşar’dan yeni il başkanına ziyaret
Tarih: 05.02.2015 - 16:41
Kategori: Yerel

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP İl Başkanlığı görevine atanan Adnan Keskin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP İl Başkanlığı görevine atanan Adnan Keskin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Yaşar, “Bilgi ve birikiminizle partiye faydalı işler yapacağınıza hiç kuşkum yok” dedi.

Necati Yılmaz’ın milletvekili aday adayı olması nedeniyle istifasının ardından boşalan CHP Ankara İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin’i makamında ziyaret eden Yaşar’a, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal ve Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

İl yönetimine büyük iş düşüyor

Yenimahalle Kent Konseyi’ne de başkanlık eden Keskin’i yakından tanıdığını kaydeden Yaşar, “Seçim yarışının yavaş yavaş başladığı bugünlerde önemli bir görev üstlendiniz. İnşallah iş dünyasında edindiğiniz tecrübeleriniz ve heyecanınızla hem parti için hem Ankara için güzel projelere imza atarsınız” dedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin de değerlendirildiği ziyarette il yönetimine önemli görevler düştüğünü hatırlatan Yaşar, CHP İl Yönetimine başarılar diledi. Yaşar, “Genel seçimler öncesi kan değişiminin çalışmalarda başarıyı da beraberinde getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Tecrübeleriniz bizim için önemli

Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek genel seçimlere yönelik çalışmalara başladıklarını söyledi. Ankara’da tüm kapıları tek tek çalacaklarını kaydeden Keskin, “Üreten, üretmeyi bilen ve bunu iyi şekilde kullanan yöneticilerle birlikte, CHP vizyonunu genişletecek. 2015 genel seçimlerinde birinci parti olmak için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu çalışmalarımızda belediye başkanlığı konusundaki başarılı hizmetleriniz, tecrübeleriniz ile bize ağabeylik yapmanız bizim için yol gösterici olacaktır” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları