loading
close
SON DAKİKALAR

Yay burcu yıllık yorumu

Yay burcu yıllık yorumu
Tarih: 26.03.2019 - 11:10
Kategori: Astroloji

2019 yılında Yay burcunu neler bekliyor? İşte Yay burcu yıllık yorumu...

Ocak ayına biraz düşük enerjiyle merhaba diyebilirsiniz. Bitkin bir ruh halinde olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili problemler enerjinizi aşağı çekebilir. 6 Ocak Oğlak’taki parçalı Güneş tutulması maddi konularınızla ilgili yeni fırsatlar sunabilir. Beklediğinizden fazla gelir artışı olabilir. Yeni bir iş teklifiyle de maaşınızın artması mümkün olabilir. 13 Ocak tarihinde Jüpiter’in Neptün ile açısı aile içinde hayal kırıklıkları yaşayabileceğiniz durumları karşınıza getirebilir. Aile bireylerinden size destek olmalarını beklerken tepkisiz kalmaları sizi üzebilir. 20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat’a kadar iletişim kurma beceriniz sayesinde çalıştığınız sektörde yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulması meydana geliyor. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Küçük aksilikler sizi gerginleştirebilir. Araç kullanıyorsanız riskli davranışlardan sakının. Eğitim hayatınızda da gergin bir gün geçirebilirsiniz. İyimser bakış açınızı kaybettiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. 24 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat’a kadar kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili haberler alabilirisiniz. Eğitim hayatınızda verdiğiniz emeklerin karşılığını görebilirsiniz. Sınavlarda pratik çözümleriniz sayesinde başarı kaydedebilirsiniz.

Şubat ayına başladığınızda daha fazla kendinize önem verdiğiniz bir zaman diliminizdesiniz. Kendinize bakabilir, imajınızda değişiklikler düşünebilirsiniz. Karşı tarafı etkileyecek bir çekim gücünüz olacak. Sizi gören dönüp bir daha bakabilir. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart’a kadar maddi anlamda hayal edemeyeceğiniz güzellikte bir gelişme yaşayabilirsiniz. Maaşınız veya alacağınız prim beklentinizden çok olabilir. Bir anda ekonomik olarak kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Yeni bir eğitime başlamak, yeni bir işe başlamak kısacası yeni bir çevre edineceğiniz bir gün olabilir. Bu önemlidir çünkü iletişim yeteneğiniz sayesinde kurduğunuz kontaklardan beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Kardeşinizle ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. 10 Şubat’ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan’a kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Duygusal bir dönemden geçebilirsiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart’a kadar ofis hayatınızda çok çalışmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almak için önce savaşmanız gerekse de sonunda zafer sizin olacaktır. Yalnız sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu konuda da dikkatli olmalısınız. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart’a kadar evinizle, ailenizle ilgili beklentilerinizde Güneş size destek olacaktır. Ailede beklediğiniz bir sağlık haber olabilir. Bu kişinin güçleneceği bir döneme gireceğini öğrenebilirsiniz. Yeni bir ev almak için harekete geçebilirsiniz. 19 Şubat’ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. Kariyer hayatınızda sakin olmanız gereken bir gündesiniz. Yöneticinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler ileride sizi zor duruma sokabilir. Sakin olmanız en iyi çözüm olacaktır.

Mart ayına başladığınızda gündeminiz para durumunuz olabilir. Geliriniz ve gideriniz arasında bir denge oturtmak isteyebilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart’a kadar eğitim hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. İnsan ilişkisine dayanan sektörlerde çalışıyorsanız tahmininizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Lükse düşün olabilirsiniz. Değerli elektronik aletlere harcama yapabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili hayırlı bir haber alabilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası aile içinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu durum aile fertleri arasında gerginlik yaratabilir. Evinizin içindeki teknolojik aletler sebepsiz yere bozulabilir. Ailenizin sizden sakladığı bir şeyler olabilir. Retro bittiğinde gerçeklerle yüzleşeceksinizdir. 6 Mart’ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay retronun arasına girerek derin bir nefes aldırıyor. Bu olaylara dikkat ederken yeniay aslında yeni bir başlangıç için de destek veriyor. Fakat yeni bir şey için retro zamanı uygun değildir. Beklemeniz daha iyi olacaktır. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca sizlerin hayata bakış açısı yavaş yavaş değişecek. Hep olumlusunuz fakat karamsar olduğunuzda da düzelmeniz zaman alıyor. Bu 7 sene içinde anlayacaksınız ki siz üzülseniz de değişen bir şey yok. O yüzden hayatın daha fazla olumlu tarafını görmeye çalışabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda değişiklikler yaşayacaksınız. Belki de artık tamamen işi bırakacaksınız. Bu aniden vereceğiniz bir karar olabilir. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. 7 sene uzun bir süre olsa da yavaş ilerleyen kronik bir rahatsızlığın belirtileri ortaya çıkabilir. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan’a kadar şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni bir aşk hayatınıza girebilir. Çocuğunuz varsa onun hayırlı haberlerini alabilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. 21 Mart’ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda bulunduğunuz çevrede insanların negatif düşünceleri sizi agresif yapabilir. Dostlarınızla aranızda gerginlik yaşayabilirsiniz. Hemen tepki vermeyin. Herkesin sinirli olacağı bir süreçte olacağız. 26 Mart’ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar ailenizle kutlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aileye yeni bir birey veya bir bebek katılabilir. Gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Ailecek yeni bir eve taşınabilirsiniz. 28 Mart’ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar partnerinizle tutkulu olacağınız bir dönemde olacaksınız. Hem çok sevecek hem de bir o kadar tartışabilirsiniz.

Nisan ayına yoğun ve tempolu başlıyorsunuz. İletişim trafiğinizin yoğun olacağı günler geçirebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay yeni bir aşkı da beraberinde getirebilir. Yalnızlar bugün size ilgi duyan birileri olduğunu fark edebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentiniz varsa onun güzel haberlerini alabilirsiniz. Şanslı olacağınız bir günde olacaksınız. Her konuda şansınızı deneyebilirsiniz. 10 Nisan’da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos’a kadar yöneticiniz sizdeyken şansınızı arttırıyordu. Şimdi retroda birazcık bu şansı düşürebilir. Ama hala çok şanslınız bazı süreçler bu dönemde yavaş ilerleyebilir. 17 Nisan’da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar çocuğunuzu ilgilendiren bir durumla ilgili haber alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden de bir haber alabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar çalışma hayatınızda terfi alabilirsiniz. Yönetici pozisyona geçebilirsiniz. Yeni teklifler de alabilirsiniz. Sağlığınızın güçlendiği bir dönemde olacaksınız. 20 Nisan’da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs’a kadar çok şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Muhtemelen bekar Yay burcu kalmayacaktır. Yeni bir aşka yelen açabilirsiniz. Aşkı doyasıya hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Medikal sorunlardan dolayı çocuğu olmayanlar varsa mutlaka bu süreçte denesinler. Hayırlı bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Çocuğunuzu ilgilendiren bir konuyla ilgili sevinçli haber alabilirsiniz. 24 Nisan’da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar maddi gelirinizde güçlenmeye başladıkça harcamalarınızı da arttırmanız bu dönem elinizdeki paranın da kül olmasına sebep olabilir. 30 Nisan’da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül’e kadar finansal durumunuzda gerçekçi olmanız gerekiyor. Fazla hayal kurup çok büyük ödemelerin altına girerseniz büyük sıkıntılarla yüzleşebilirsiniz. Temkinli olmanız gereken bir dönemde olacaksınız.

Mayıs ayına başladığınızda ailenize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. 5 Mayıs’ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay çalışma ortamınızda da yenilikleri beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili yeni bir ilaca veya tedaviye başlayabilirsiniz. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs’a kadar yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Sağlık probleminizle ilgili bir tahlil sonucu elinize geçebilir. 15 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran’a kadar hem maddi getirisi hem de kariyer geleceği yüksek olan bir iş kapınızı çalabilir. Kendi işinizse aklınızda olmayan bir proje de olabilir. Duygusal hayatınızda karamsar değil mutlu olmaya başlayacağınız bir dönemde olacaksınız. 19 Mayıs’ta 27 derece Akrep burcundaki dolunayda riskli işlerden kaçınmalısınız. Sağlığınızı etkileyecek sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Bu dolunay sizi psikolojik olarak aşağı çekmeyi isteyebilir. Geçmişteki yaptıklarınıza ya da yapamadıklarınıza takıldıkça tüm gününüzün enerjisi düşebilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ilişki ve evlilik hayatınızda yüzünüzün gülmeye başladığı döneme merhaba diyorsunuz. Partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunları karşılıklı konuşarak tatlıya bağlayabilirsiniz. Aranızdaki bağ eskisinden de güçlü olarak yola devam edebilirsiniz. 21 Mayıs’ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran’a kadar sevdiğinizden haber alabilirsiniz. Onun hayatıyla ilgili fazla meraklı sorularınız bazen bunalmasına sebep olabilir. Çok fazla soru sormak bazen sıkıntı yaratabilir. Eşinizi ilgilendiren bir durumla ilgili de haberler alabilirsiniz.

Haziran ayına başladığınızda iş hayatınız ön planda olabilir. Altınızda çalışan ekiple yeni projeler üstüne oturup kafa yorabilirsiniz. Sağlığınızı zaman zaman ihmal ediyorsunuz. Kısa molalar vererek biraz dinlenmelisiniz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay yalnızlar için yeni bir ilişkinin başladığı bir gün olabilir. 4 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran’a kadar maddi durumunuz ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Bu geçmişteki bir borç veya ödemeyi unuttuğunuz bir ödeme olabilir. 9 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar ilişkinize ve evliliğinizde ayaklarınız yerden kesiliyor. Bu dönemi not alın. Evlilik tekliflerine hazır olun. Evliliğinin bittiğini düşünenler büyük bir aşkla her şeye tekrardan başlayabilirsiniz. Aklınıza gelmeyecek güzellikte bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıkla iş açmış olanlarınız varsa inanılmaz bir maddi getirisi olan işe imza atabilirsiniz. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay özellikle sizleri agresif yapacaktır. Her konuda verdiğiniz tepkiler sert kaçabilir. O gün stilinizde değişiklikler yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayabilir. 21 Haziran’da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım’a kadar ailenizle ilgili kurduğunuz hayallerin peşinde koşarken gerçekleri görmekte zorlanacağınız bir dönemde olacaksınız. Retro bittiğinde ise gerçeklerle yüzleşmek hayal kırıklıkları yaratabilir. 21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar giderlerinizi kısma konusunda atacağınız adımlar olumlu sonuç verebilir. Az harcama yaptıkça elinizde para kaldığını göreceksinizdir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yenmeli gibi bir sürü soru içinde kaybolarak vakit geçirebilirsiniz.

Temmuz ayına partnerinize yoğunlaşarak başlıyorsunuz. Beraber daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos’a kadar enerjinizi seyahatlere ayırabilirsiniz. Aktif bir zaman diliminde olacaksınız. Psikolojik olarak da mutlu bir yapıda olacaksınız. Eğitim hayatınızda biraz daha çaba göstermeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Siz savaştıkça emekleriniz boşa gitmeyecektir. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması finansal yönünüze vurgu yapacaktır. Yeni bir maddi olanak karşınıza çıkabilir. Başvurduğunuz kredi onaylanabilir. 3 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz’a kadar sizi ekonomik olarak destekleyecek gelişmeler olabilir. Bir miras kalabilir. Var olan dava lehinize sonuçlanabilir. Eşinizin maddi gelirinin artmasıyla hanenizde bir rahatlama olabilir. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda seyahatlerinize dikkat etmelisiniz. Rötarlar yaşanabilir. Her yere erken gitmeyi deneyin, yolda da aksilikler olabilir. Pasaport, bavul gibi eşyalarınıza göz kulak olun. Farklı bir uçaktan bavulunuz çıkabilir. Akademik hayatınızda her şeyi iyi kontrol edin. Fark etmediğiniz büyük bir yanlış tezinizi veya sınavını etkileyebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde pürüzler çıkabilir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulmasında gelirinizi ilgilendiren bir konuda sinirleriniz gergin olabilir. Beklediğiniz para yatmamış olabilir. İnternetten yapacağınız para transferleri havada kalabilir. 19 Temmuz’da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Sizden borç isteyenler olursa kibarca geri çevirin. Bu dönem vereceğiniz borç geri gelmeyebilir. Sağlığınızla ilgili ameliyat kararı gündemde olabilir. Hemen onay vermeyin, durumunuz bu kadar ciddi olmayabilir. Retro aldatıcıdır başka bir doktora daha gözükün. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos’a kadar olumlu gelişmelerin başlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Mutlusunuz, iyimser yanınız olumlu enerjiyi de üstünüze çekmeyi sağlıyor. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos’a kadar hem eğitim hem uluslararası işlerinizde başarılarınız konuşulabilir. Başvuru yaptıysanız onaylanabilir. Beklediğinizden daha iyi koşullar önünüze çıkabilir.

Ağustos’a geldiğimizde 1 Ağustos’ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Eğitim hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir şehre veya ülkeye yerleşmeyi düşünebilirsiniz. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Şansınızın çok açık olduğu dönem tekrardan başlıyor. Bu retro bitimiyle önünüzde durabilecek bir şey artık kalmayacak. 11 Ağustos’ta retro esnasında Yengeç’e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. 12 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar ofiste işleriniz ağır ilerleyebilir. Beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. En çok sağlığınıza önem vermelisiniz. Aniden gelişen bir rahatsızlık vaktinizi alabilir. 15 Ağustos’ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Elektronik aletlerinize dikkat etmelisiniz. İnsanlarla aranızda iletişim kopukluğu olabilir. Yanlış anlaşılmalardan ötürü agresif olabilirsiniz. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim’e kadar kariyerinize enerjinizi harcayabilirsiniz. Yöneticiniz zaman zaman ters düşseniz de kariyerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Çalışmıyorsanız hayalinizdeki hedeflerinize koşmak için artık harekete geçeceksiniz. Size engel olan kişileri veya olayları hayatınızdan çıkarıp özgürce istediklerinizi yapacaksınız. 21 Ağustos’ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül’e kadar maddi getirisi yüksek bir iş teklifi kapınızı çalabilir. Kariyer hayatınızda parlayacaksınız. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül’e kadar gelecekte yapmak istediklerinizi eylem dökmek için size güç verecektir. Yapmak istediklerinize ulaşmak, kimsenin size engel olmaması için cesaret everecektir. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül’e kadar iş hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 30 Ağustos’ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Tüm hedeflerinize ulaşmak, temiz yepyeni bir sayfa açmak için size enerji veriyor olacak.

Eylül ayına geldiğinizde sosyal ilişkilerinize önem vereceğiniz bir süreçte olacaksınız. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Beraberce bir şeyler planlayabilirsiniz. 14 Eylül’de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Aile içinde huzursuzluk yaratacak olaylar meydana gelebilir. Aile bireyleri arasında gerginlikler yaşanabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçının. Ufak kazalar yaşanabilir. 14 Eylül’de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim’e kadar sosyal yardım kuruluşları için çalışmalara vakit ayırabilirsiniz. Sesini duyurmak isteyenler için aracı olabilirsiniz. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim’e kadar şansınızın açık olduğu bir dönem sizleri bekliyor. Bulunduğunuz toplulukta insanlar sizden bahsedebilirler. Yaptığınız işte ün kazanabilirsiniz. 18 Eylül’de Satürn retrosu sona eriyor. Artık maddi konularda daha rahat nefes alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim’e kadar ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 28 Eylül’de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da şansızın açık olduğu bu dönemde yeni başlayacağınız işlerde, eğitimlerde size ışık tutacaktır.

Ekim ayına biraz düşük bir enerjiyle başlıyorsunuz. Eski bir sağlık probleminiz nüks edebilir. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz. 3 Ekim’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık’a kadar hissiyatınız çok güçlü olacak. Rüyalarınız bir anlam taşıyabilir. Gece gördüğünüz bir rüya sabahına çıkabilir. 3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. 4 Ekim’de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım’a kadar sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Pek fazla evde oturmak isteyeceğiniz bir dönem olmayacak. 8 Ekim’de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım’a kadar eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan geri dönmek için sizinle iletişime geçebilir. Geçmişinizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. 14 Ekim’de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Aşk hayatınızda agresif olacağınız bir günde olacaksınız. Partnerinizle küçük tartışmalarınız büyüyebilir. Çocuğunuza karşı da sert bir tavır takınabilirsiniz. 23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım’a kadar sağlık problemlerinizde gelişmeler olabilir. Kendinizi daha zinde ve dinç hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 28 Ekim’de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay eskiyi bırakmak yeniye yer açmak için size enerji verecektir. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım’a kadar eski sevgiliniz geri gelebilir. Geçmişte yaşanan olaylar ve kişiler tekrar tekrar önünüze çıkabilir. Sağlık sorununuzla ilgili bir teşhis alabilirsiniz. Hemen inanmayın retro yanıltıcıdır. Başka doktorlara mutlaka gözükün.

Kasım ayına başladığınızda kendinize daha fazla önem veriyorsunuz. 1 Kasım tarihinde Venüs’ün Yay burcuna girmesiyle 26 Kasım’a kadar çok çekici olacağınız bir dönemde olacaksınız. Estetik yaptırabilirsiniz. Saçınız ve veya stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. 12 Kasım’da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Ofiste gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Evcil hayvanınıza varsa ona da dikkat edin. 19 Kasım’da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020’ye sessiz kaldığınız konularda artık sesinizi çıkartıyorsunuz. İyi niyetinizi suistimal edenlere karşı siz de sessiz kalmayacaksınız. Fazlasıyla geçmişe takılmanız kendinizle savaşmanıza sebep olabilir. 20 Kasım’da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar en güzel dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi kutlama vakti gelip çatıyor. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak. 26 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık’a kadar maddi gelirinizde artış yaşayacağınız bir döneme geliyorsunuz. 26 Kasım’da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Dileklerinizi tutun ve başak bir şey yapmayın. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için daha güzel bir gün olamaz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Ailevi konularda daha gerçekçi olacağınız bir süreçte olacaksınız.

Aralık ayına iletişim trafiğiniz yoğun başlıyorsunuz. İşinizde, eğitiminizde tempolu bir süreç geçirebilirsiniz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020’ye kadar maddi konularda hayal edemeyeceğiniz bir şans elde edebilirsiniz. Bir sene boyunca artan gelir düzeyiniz hayalinizdekileri gerçekleştirmek için fırsat verecektir. 9 Aralık’ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık’a kadar kendinizi geliştirmeye yönelik çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Yeni bir eğitime ya da bir kursa başvuru yapabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Eşinize veya sevgilinize karşı agresif olabilirsiniz. Aranızdaki anlaşmazlıklar gerilimi tırmandırabilir. Her şeye bir açıklama istemeniz karşı tarafı sıkabilir. Bazen oluruna bırakmak daha iyi bir seçenek olabilir. Ortak iş açanlar varsa aynı durum ortağınızla ilgili de geçerlidir. Aynı fikir üstünde uzlaşamayabilirsiniz. 20 Aralık’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020’ye kadar çevrenizde iletişim halinde olduğunuz kişilerden fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşiniz veya bir akrabanızla ilgili hayırlı bir haber alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ışıldayacağınız bir dönemde olacaksınız. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar maaşınızda veya beklediğiniz primde beklentinizin üzerinde bir artış olabilir. Buna bağlı olarak yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. 29 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar finansal konularınızla ilgili bir haber size ulaşabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları