loading
close
SON DAKİKALAR

Yazar ve siyasetçilerden 23 Haziran'da 'rehavete kapılmayın' uyarısı

Yazar ve siyasetçilerden 23 Haziran'da 'rehavete kapılmayın' uyarısı
Tarih: 20.06.2019 - 13:14
Kategori: Gündem

23 Haziran İstanbul seçimi yaklaşırken anket sonuçları açıklanıyor. Anketler, CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu gösteriyor. Yazar ve siyasi isimler ise anket sonuçlarının seçmenin rehavete kapılmasına neden olacağı uyarısında bulunuyor.

23 Haziran seçimlerine sayılı günler kala anket sonuçlarında genel itibarı ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olmasına rağmen yazar ve kimi siyasi isimler sonuçlara ihtiyatla yaklaşıyor. Nedeni ise anket sonuçlarının seçmende rehavete neden olabileceği kaygısı. Anket sonuçlarının rehavet duygusunun yanı sıra yanıltıcı olabileceğine de dikkat çeken toplumun önde gelen isimleri sosyal medya hesaplarından uyarılarda bulundu. O uyarılardan birkaçı şöyle: 

www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş: "Anket sensin Eğer sandığa gidersen Eğer oy verirsen #HerŞeyÇokGüzelOlacak Eğer sandığa gitmezsen Eğer oy vermezsen bu yağma ve talan düzeni devam edecek İstanbul'un kaderi Türkiye'nin kaderi senin elinde Boş verme Oy ver Benim oyumla mı olacak deme Her şey senin bir oyuna bakar " 


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: "Tek bir oyumuz, tek bir seçmen iradesi bile ziyan olmasın! Biz; 200 bin kişiyle tek bir oyun peşindeyiz. Lütfen oylarımızı kullanalım, bir oy çok oydur!

Eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel: "İstanbul’lular anket sonuçları sizleri rehavete sevketmesin.Tek bir oyun bile ne denli önemli olduğunu unutmadan, sandıklara gidin ve sonuçlar açıklanırken oylarınızı koruyun.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları