loading
close
SON DAKİKALAR

Yarbay Ali Tatar'ı ve hukuk adalet mücadelesini canlı tutmak için bütün haksızlık hukuksuzluķ mağdurları ile el ele olmayı sürdüreceğiz

Ahmet Tatar
Tarih: 22.11.2022
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

Ahmet Tatar; Bu güne kadar getirdiğimiz hukuk ve adalet mücadelemiz koşullar ne olursa devam edecektir. Bu hem sorumluluğumuz hem de önümüzdeki ay 13. Kez anacağımız Yarbay Ali Tatar'a sözümüzdür.

FETÖ savcısı Süleyman Pehlivan’a karşı açtığımız sembolik tazminat davası acımızın henüz taze olduğu bir dönemde açtığımız ilk dava idi ve ta baştan amacımız kardeşim Yarbay Ali Tatar 'a yapılan haksızlığın hukuksuzluğun tescili, onun bu dünyadan zamansız göçüne sebep olan kişinin mahkum edilmesiydi. 13 Yıl sonra da olsa bu gerçekleşti.

Bu davanın açılmasında CHP heyetinin başında evimize taziye için geldiğinde ısrarla her türlü hukuk mücadelesinde yanımızda olacağını belirten, hukuki olarak sonuna kadar bizlere destek olan ve bu davayı açmamızda öncülük eden Güzel İnsan merhum avukat Şahin Mengü' yü minnetle, saygıyla anıyorum. Keşke hayatta olsa, bu kararı görebilse ve kendisini bizzat kutlama fırsatımız olsaydı. Ruhu şad olsun.

BKM Hukuk Bürosunun bütün çalışanlarına, hukukçularına başta üstat Av.Mutluhan Karagöz olmak üzere davayı bizzat takip eden Av.Semih Ecer, ve Av.İlsu Çatak'a sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Sağolsunlar, varolsunlar.

Bu güne kadar getirdiğimiz hukuk ve adalet mücadelemiz koşullar ne olursa devam edecektir. Bu hem sorumluluğumuz hem de önümüzdeki ay 13. Kez anacağımız Yarbay Ali Tatar'a sözümüzdür.

Yargıtay aldığı kararla sadece bizim haklılığımızı tescil etmekle kalmadı aynı zamanda bir şekilde içine sızan ve 154 Yıllık tarihine kara lekeler bırakan Süleyman Pehlivan gibilere karşı da tavrını belli etti. Umuyorum ki, halen yürüyen, yargıya sızmış diğer FETÖ cü hakim savcı davalarında da aynı hukuki tavır gösterilsin ve bir daha hiç bir yargı mensubu hukuku karşıtlarına karşı silah olarak kullanamasın; Anayasa ve kanunların dışına çıkamasın.

Daha iyi bir Türkiye'nin mümkün olduğu bilinciyle; şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Yarbay Ali Tatar'ı ve hukuk adalet mücadelesini canlı tutmak için bütün haksızlık hukuksuzluķ mağdurları ile el ele olmayı sürdüreceğiz.

Bu davada tutar küçük de olsa umarım tahsil edilebilir ve Yarbay Ali Tatar adına ÇYDD’ne daha önce başka bir davadan yaptığımız tazminat bağışıyla açılan burs hesabına ekleyebiliriz.

Bu süreçte yardımını esirgemeyen, destek olan bütün dostlara tekrar teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.

Saygıyla,
Ahmet Tatar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları