loading
close
SON DAKİKALAR

Gel de katil olma

Atay Sözer
Tarih: 28.07.2012

Atay Sözer yazıyor: Katillere tanınan olanakları gördükçe insanın 'Gel de katil olma' diyesi geliyor.

Haliç'te bir vapuru vurdular dört kişi
Polis kaatilleri arıyordu
Deli cafer ismail tayfur ve şaşı
Üzerime yüklediler bu işi
Sarhoştum Kasımpaşa'daydım
Vapuru onlar vurdu ben vurmadım
Cinayeti kör bir balıkçı gördü
Ben vursam kendimi vuracaktım
Attila İLHAN

Katillik en saygın işlerden biri artık…

Milli katilimiz Ağca’nın serbest bırakılmasından sonra, Sivas katliamını gerçekleştirenler, 7 TİP’li genci boğazlayıp bunu övünerek anlatanlar, yazarları, aydınları katledenler birer birer serbest bırakıldılar. Serbest kalanlar, “Başta sayın başbakanımız olmak üzere bizlerin serbest kalmasında emeği geçen tüm kişilere ve dahi referandumda ‘yetmez ama evet’ diyen aslan parçalarına şükranlarımı sunarım” diye teşekkür ettiler.

Zaten Sivas sanıklarının tamamen masum olduğu, yangının aslında yangın olmadığı, çıkan dumanların sigara dumanı olduğu, ölenlerin içeride birbirlerini kurşunlayarak öldürdükleri ortaya çıkmış ve bu yüzden içeride yatanların boşu boşuna yattıkları anlaşılmıştır. Keza o 7 TİP’linin de aslında çok tipsiz olduklarından komplekse kapılıp intihar ettikleri sabit olmuştur. Hele hele Kemal Türkler’in katili en acınacak durumda olan kişilerden biridir aslında zavallı adamı kaldığı hapishanen mahkemeye götürmek için bir araç bulunamamış araç bulunduğunda da benzin bulunamamıştır. Ya benzinsiz bir araç ya da bir bidon araçsız benzin olmuş her seferinde. Böylece katil uzun süre mağdur edilmiştir. Neyse ki adalet tecelli etmiş ve zaman aşımına uğrayan şahıs özgürlüğüne kavuşmuştur. Tabii içeride geçirdiği o yılların hesabını kim verecek orası meçhul!

Aslında bu kararları alanların da hukuku katlettiklerinden dolayı bir meslektaş dayanışması içinde olduklarını düşünüp biraz hoşgörülü olabiliriz.

Katillere tanınan olanakları gördükçe insanın “Gel de katil olma” diyesi geliyor.

Yargıdaki son düzenlemeden sonra mahkemeye katil olarak gelen tahliye edilerek çıkıyor.

En son Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ın duruşmalarında tutukluluklarına devam kararı çıkmış. Elbette ki bu iki kişinin en büyük hatası katil olmamalarından kaynaklanmaktadır. Şöyle bir iki leşleri olsaydı hangi babayiğit mahkeme onları içeride tutmaya cesaret edebilirdi.

Neticede vapurun katilleri Deli Cafer, İsmail, Tayfur ve Şaşı dışarıda , Kasımpaşa’da sarhoş gezmek gafletinde bulunan kişi içeride, tek şahit de kör balıkçı…

Hadi bakalım bu bilmecede kim kimdir bulun…

Atay Sözer

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları