loading
close
SON DAKİKALAR

Cumhurbaşkanı ve 2015 Seçim Sonuçları Belli Oldu!

Necdet Pamir
Tarih: 12.04.2014

Necedet Pamir; Karakaşlı mı olsun? Selvi boylu mu? Köse mi olsun? Badem bıyıklı mı? Paralel mi yoksa dik mi olsun?

Gazete ve televizyonların çoğunda en üst sıraya yerleştirdikleri haber:
“Türkiye’nin gündemi: Cumhurbaşkanlığı seçimi!”
Karakaşlı mı olsun? Selvi boylu mu? Köse mi olsun? Badem bıyıklı mı? Paralel mi yoksa dik mi olsun?
Türkçe meali: Ülkemizin gündeminde yolsuzluklarla ilgili en ufak bir tereddüt kalmadı! Seçimler şeffaf ve demokratik bir biçimde AKP’nin zaferiyle sonuçlandı!
Rüşvet iddiaları nedeniyle istifa etmek zorunda kalan 4 eski Bakan, zannedersiniz ki yargılandı ve aklandı!
Sanırsınız ki evindeki ayakkabı kutuları içinde 4,5 milyon dolar bulunduğu için tutuklanan Süleyman Aslan mağdur ve masumdu. Zira hemen salıverildi ve yeni atanacağı kurumu bir türlü beğenmiyor. Ziraat Bankası’nı beğenmemiş; TÜRK-SAT’a YK üyesi olacakmış. Yakışır!
Urla’daki 1. Derece SİT alanı arazi, “al takke/ver villa” 3. Dereceye çevrilmemiş. Zaten ha 1, ha 3; arada sadece 2 sayı fark var! “Pişmiş aşa” su katan dönemin İzmir Valisi Cahit Kıraç, daha kıraç bir il olan Diyarbakır’a atanmamış!
İzlenme rekorları kıran “Padişah ve Çocuklarının Marifetleri” adlı dizinin gösterildiği Yutüyub, Tivitır ve Mivıtır adlı “kanallar” kapatılmamış!
AB’den sorumlu Bakan, sandık başında görevlilerle birlikte oy saymamış! Sandık tutanakları birleştirilirken, karşı tarafa yüzer yüzer oy aktarımı yapılmamış! Karşı oylar ve itirazlar çöpe atılmamış! AKP’nin bin kez oy saydırıp gene de kaybettiği illerde seçimler iptal edilmemiş! ZANNEDERSİNİZ!
Zira gündemimiz Cumhurbaşkanı seçimi! Boş verin asgari ücreti ve insanca geçimi!
Bu arada padişahın tebaa’sı unutmuştur: “11 Mayıs 2013′te, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamada 52 kişi yaşamını yitirmişti.
Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler, “saldırının El Kaide'yle ilişkisi olmadığını” söylemişti. RTE ise Acilciler ve Suriye istihbarat örgütü Muhaberat'ı sorumlu tutmuş, hazırlanan iddianamede de aynı iddialar yer almıştı. RTE ayrıca “Şam’a giden CHP heyetinin rehberi Reyhanlı saldırısını planlayan kişinin ta kendisidir. Elimizde belgeler var” demişti. ”
Bu da yetmemiş ve RTE, Gezi Parkı eylemleri için de “Reyhanlı’nın devamı” ifadelerini kullanmıştı.
Yalancının mumu AGİT’e kadar yandı. “Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın 27 Mart’taki toplantısında, Ermenistan Büyükelçisi Arman Kirakossian, Türkiye’ye şu suçlamaları getirdi: “Ermenistan delegasyonu olarak, Kuzeybatı Suriye’deki Ermenilerin antik yerleşim bölgesi olan Kesab’taki saldırılar nedeniyle büyük kaygı taşıyoruz. Son bir kaç gündür Kesab, Türkiye’den gelen El Kaide bağlantılı grupların saldırısı altında. Türkiye’yi terörist grupların kendi topraklarını kullanarak Kesab’a yaptığı saldırılara karşı acil ve etkili önlemler almaya çağırıyoruz.”
Bizimkiler altta kalır mı? Büyükelçi Tacan İldem hemen yanıtı yapıştırdı: “Reyhanlı’da 52 kişinin yaşamını yitirmesine ve 146 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırılar, El KAİDE UNSURLARI TARAFINDAN YAPILDI ve El Kaide unsurlarının Suriye dışındaki operasyonudur”. Böylece, bir konuda savunma yapacağım derken, hem itirafta bulundu hem de kendi Başbakanı’nı ve eski Bakan Güler’i yalanlamış oldu! Dışişleri boş durur mu? Onlar da İldem’in açıklamasını, dansöz Asena’yı kıskandıracak kıvraklıkta bir yorumla, sözüm ona kılıfına uydurdular!
Neyse, boş verin bu önemsiz konuları! Gündem Cumhurbaşkanı seçimi!
Bence önce sonuçlar açıklansın. Sonra seçim yaparız! O en kolayı!

Necdet Pamir - Karşı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları