loading
close
SON DAKİKALAR

Kapılara bir çarpı da benden

Yılmaz Özdemir
Tarih: 29.11.2019
Kaynak: www.istanbulgercegi.com

Yılmaz Özdemir; Bir çarpı, kadın cinayetlerini ve çocuk istismarlarını hoş görüp göz yumanların kapılarına.

Dönem dönem bazı karanlık eller belli bir inanışa sahip olan insanların yaşadığı evlerin kapılarına ya da duvarlarına ‘’Bizden’’ değildir ve sizi burada istemiyoruz anlamında çarpı işareti koyuyorlar.

Bende bazı kapılara çarpı atmak istedim.

Bir çarpı, bu yoksul halkın vergilerinden oluşan hazineyi yağmalayanların kapılarına gelsin.

Bir çarpı, halka hizmet etmek için kendilerine teslim edilen paraları amacı dışında belli inanç gruplarının oluşturduğu vakıf ve derneklere aktaranların kapılarına.

Bir çarpı, vakıf ve derneklerin öğrenci yurtlarında kendilerine emanet edilen çocuklara cinsel istismarda bulunan sapıkların kapılarına.

Bir çarpı, cumhuriyet ve demokrasi sayesinde var olup yetkiyi kullanmaya başlayınca cumhuriyeti ve demokrasiyi yok etmek isteyenlerin kapılarına.

Bir çarpı, iktidar değiştikçe parti değiştiren tek amacı bireysel çıkarı olan döneklerin kapılarına.

Bir çarpı, yabancı şirketlerin her yerde maden aramasına izin verip doğanın katledilmesine ses çıkarmayanların kapılarına.

Bir çarpı, yoksul halkın çocukları terörle mücadelede can verirken torpil ve çıkar karşılığı sahte çürük raporu alarak askerlikten kaçanların ve onlara sahte çürük raporunu verenlerin kapılarına.

Bir çarpı, seçim dönemi halka sorunlarınızı çözeceğim sözü verip yönetime gelince çözmek yerine tam tersi uygulamalarla halkın mağduriyetini çoğaltanların kapılarına.

Bir çarpı, emperyalist odaklar tarafından beslenerek halkı etnik ve inanç temelinde ayrıştırmaya çalışanların kapılarına.

Bir çarpı, kadın cinayetlerini ve çocuk istismarlarını hoş görüp göz yumanların kapılarına.

Bir çarpı, hoşgörüden uzak kendisi gibi düşünmeyen herkesi hain görenlerin kapılarına.

Bir çarpı, kısa sürede çok büyük servet sahibi olup fakat servetinin kaynağını açıklayamayanların kapılarına.

Bir çarpı, tek öğün yemekle gün geçirip hasırın üstünde uyuyan peygamberin ümmeti olmakla övünüp, elde ettikleri haksız kazançla özel uçakla hacca giden ve sofralarındaki israfla bile yüzlerce kişinin doyacağı halde o yoksulların cebindeki üç kuruşa göz dikenlerin kapılarına.

Bu ve benzeri kul hakkı yiyip halkın cebinden çalan, yurttaşları benden ve benden olmayan olarak ötekileştiren ahlaki değerleri ayaklar altına alanların kapılarına çarpı işareti koyup ‘’Bizden değilsiniz, sizi burada istemiyoruz’’ demek istiyorum.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları