loading
close
SON DAKİKALAR

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Esnaf güçlüyse ülke de güçlüdür

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: Esnaf güçlüyse ülke de güçlüdür
Tarih: 28.04.2019 - 14:24
Kategori: Yerel

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Esnafın ve sanayicinin güçlü olduğu bir toplumda belediyelerde güçlü olur. Biz bu anlayışla her zaman esnafın yanındayız" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancılar Derneği (GİMAT) Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul ederek, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik süreç ve gıda sektörünün durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
Yenimahalle’de 10 yıldır üretilen projelerin tümünde ilçe sakinlerinin, esnafın ve sanatkarın durumunu düşünerek hareket edildiğini belirten Fethi Yaşar, “Ülkemizde ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Beraberinde geçirmiş olduğumuz uzun soluklu seçim sürecinden sonra vatandaş çözüm istiyor. Biz yönetim anlayışımızın gereği olarak vatandaşla diyalog halinde olan, onların sıkıntılarını dinleyerek çözüm arayışı içerisinde olan bir belediyeyiz. Vatandaş, esnaf, sanatkar, sanayici tüm kesimler bu süreçten olumsuz etkileniyor. Devletin yetkili kurumlarının bir an önce seçim sürecine bir son vererek, ayakları yere basan ekonomik politikalar üretmesi, devletin tüm kurumlarının yoğun bir tasarruf programı uygulaması gerekmektedir” dedi.

“Esnafın ve sanayicinin her zaman yanındayız”

3. dönemde de ilçe genelinde esnafa ve üreticiye destek olarak, faydalı işler yapılacağını belirten Yaşar, “Esnafın ve sanayicinin güçlü olduğu bir toplumda belediyelerde güçlü olur. Biz bu anlayışla her zaman esnafın yanındayız. Gimat Bölgesinin düzgün bir imar planıyla tekrar projelendirilmesi gerekiyor. Bölgede faaliyet gösteren tüm esnafın fikirleri alınarak düzenlenecek bir projeye yetki çerçevemiz içerisinde tam destek olacağız. Ülkemizde huzur ortamı yaratılmadan üretim ve istihdamın artmasını bekleyemeyiz. Bu nedenle siyasetçilerin kullandığı dile dikkat ederek, demokrasinin kurallarını özümsemesi, bir an önce esnafın ve sanayicinin refaha ulaşmasını sağlaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Başkan Yaşar’a teşekkür

31 Mart yerel seçimleri sonrasında tekrar Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar’a hayırlı olsun dileklerini ileten GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal, “Yeni dönemde Başkan Yaşar’ın ilçeye yapmış olduğu hizmetlerin yanında, faydalı projeler üreteceğine yürekten inanıyoruz. Kendilerine Yenimahalle’ye kazandırdığı değerler için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları