loading
close
SON DAKİKALAR

Yeniyılın İlk Meclisi Gerçekleştirildi

Yeniyılın İlk Meclisi Gerçekleştirildi
Tarih: 12.02.2012 - 00:49
Kategori: Yerel

Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu’nda görüşülen gündem maddelerinden 6’sı karara bağlanırken, 2 gündem maddesi de ilgili komisyonlara havale edildi.

Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 02 Ocak 2012 Pazartesi Günü saat 14.30’da gerçekleştirildi. 8 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; 6 madde karara bağlanırken, 2 madde ise ilgili komisyonlara havale edildi. 

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDELERİ

-Belediye Meclisinin 2012 yılı çalışma takviminin görüşüldüğü 1. gündem maddesi, oy birliğiyle karara bağlandı.
 
- Gündemin 2. Maddesinde Denetim Komisyonu seçildi. Gizli oylamayla seçilen Komisyonda; CHP’li Meclis Üyelerinden Ahmet Yücegök, Suna Göçengil ve Fevzi Arslan, AK Parti’li Meclis Üyelerinden de Sezgin Emir ve Tamer Şişman yer aldı. 

- 3. Gündem maddesi olan Belediyemizde 2012 yılında geçici işçi çalıştırılması oy birliğiyle kabul edildi. 

- Belediyemizde 2012 yılında mevsimlik işçi çalıştırılmasının görüşüldüğü 4. Gündem maddesi, oy birliğiyle karara bağlandı. 

-Gündemin 6. Maddesi olan Belediyemiz Norm Kadro değişikliğinin onaylanması, oy birliğiyle kabul edildi. 

-7. Gündem maddesi olan Belediyemiz kadrolarında derece değişikliğinin onaylanması, oy birliğiyle karara bağlandı. 

KOMİSYONA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ

-Belediyemizde 2012 yılında sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşüldüğü 5. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na, 

-Gündemin 8. Maddesinde görüşülen Oto galericileri ile ilgili konu İmar ve Hukuk Komisyonu’na havale edildi. Silivri Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 06 Ocak 2012 Cuma Günü saat 14.30’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları