Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, günün son mitingini Büyükçekmece'de yaptı. Pazar Alanı'nda coşkulu bir kalabalığa konuşan İmamoğlu, Ankara, Adana ve Mersin büyükşehir belediyelerini Millet İttifakı olarak kazandıklarını hatırlattı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent’i daha yaşanabilir ve daha estetik hale getirebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Metropol ilçelerde bulunan ve teknik olarak ekonomik ömrünü tamamlayan üst geçitler etap etap kaldırılıyor.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’de bir ilkin altına imza atmaya hazırlanıyor. Her hafta farklı mahallere giderek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyecek olan Gümrükçü, “Masamızı alıp mahallere gideceğiz. Bir anlamda makamımızı taşıyacağız” dedi.
Pendik Belediyesi'nin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağına çevre halkı karar verdi.
Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TRT Haber'de canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor....
Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘‘Bu kardeşiniz, bu şehirde israfı bitirecek, tasarruf dönemini başlatacak. Ama şu son dönemlerdeki İBB’ye bir isim söyleyeceğim: İsrafbol Belediyesi! Bu isim, 23 Haziran’da yine değişecek T.C. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olacak’’ dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kadınları kooperatif çatısı altında örgütleyeceklerini ve üretilen ürünlere satın alma garantisi vererek, pazarlama konusunda yardımcı olacaklarını açıkladı. Çetin, ihracat olanaklarını da araştıracaklarını belirtti.
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Cumhuriyet Mahallesinde kurulan Pazartesi Pazarı'nı ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin AKP’li üyesi, ‘AK Parti evet dese de ben hayır diyorum’ sözleriyle, su indirimini öngören karara karşı çıktı.
Bitkisel Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan alınan yetki devri kapsamında, atık yağların toplanması için lisanslı firma ile protokol imzalayan Uzunköprü Belediyesi, bitkisel atık yağların ekonomiye geri kazandırılması için çalışmalara devam ediyor.
Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi Meydanı'nda yaptığı halk buluşmasında yaptığı konuşmasında ilginç bir bilgiyi vatandaşlarla paylaştı: ''Duyuyorum ki, önümüzdeki hafta İBB, billboardlarda israf yaparak, aleyhimize propaganda yapacakmış. Ya bir hafta kaldı. 8-9 gün kaldı. Parayı boşa harcamayın" dedi...
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu bugün resim sergisi açılışına katılacak, sandık görevlileri ile buluşacak ve Sultangazi'de miting yapacak.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa'dan sonra Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda İstanbullulara seslendi..
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenecek seçim için alanlarda çalışmalarına devam ediyor. İmamoğlu bugün çalışmalarına Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa'da devam edecek.
Uzunköprü Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle “Hayat kurtarmak senin kanında var” sloganıyla ilçede kan bağışı kampanyası başlatıldı.
Avcılar halkı, 15 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’da Gümüşpala’da Küçükçekmece Gölü kenarında bir araya gelerek 23 Haziran seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na desteklerini ifade etmek için gökyüzüne dilek fenerleri bırakacak.
Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'nin ardından günün ikinci mitingini Pendik'te yaptı; Ekrem İmamoğlu, Bu işler yürekten gelirse olur...
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de oluşturulan hukuk komisyonları, Adanalının kanını emen bankamatikçileri, en sağlıklı şekilde tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Tekirdağ'da polisin düzenlediği operasyonda 1400 ve 1600'lü yıllara ait olduğu değerlendirilen Tevrat ve 2 dua kitabı ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.
Lüleburgaz Belediyesi ve Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği tarafından 16 Haziran 2019 Pazar günü Lüleburgaz Kent Ormanı Sakızköy Korusu Piknik Alanı’nda “5. BALKAN, RUMELİ, TRAKYA BULUŞMASI” etkinliği gerçekleştirilecek.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesindeki plajlara Suriyelilerin alınmamasına ilişkin dün belediye meclisinde alınan karar, belediye başkanı tarafından veto edildi.