İBB Meclisi CHP Üyesi Mehmet Berke Merter yerinde inceleme yaparak fotoğrafladığı ve hazırladığı yazılı önergesini İBB meclis Başkanlığına sundu.
Güzelbahçe’de kadınların aile bütçelerine katkıda bulunmaları için “Çarşı- Pazar” adı altında kapalı bir pazaryeri hizmete açıldı.
Dünya’nın “bisiklet imparatorluğu” olarak bilinen Hollanda’nın Utrecht şehrindeki “Bisiklet ve Yürüyüş Fuarı”nda Marmaris Bisiklet Rotaları ve Karya Yürüyüş Yolu tanıtıldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Kartal Yunus Mahallesi’nin sakinleri ile Yunus Düğün Salonunda Merkez Plan Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Cumhuriyet'in ilan edildiği 1923 yılında inşa edilen, eski Cumhuriyet İlkokulu (Taş mektep) restore ediliyor. 14 Şubat 2017 tarihinde ihale edilecek olan Cumhuriyet Ortaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda müze olarak açılışı yapılacak.
Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, SODEM'in Anayasa Referandumu öncesinde Belediye Başkanlarının fikirlerini istişare etmelerini sağlamak ve belediyeler için ortak bir dil oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısına katıldı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çanakkale’de düzenlenen ''Göç ve Ege Denizi'nde ölen mültecilere ağlayan bin yıllık zeytin ağaçları'' konulu panelde Suriyeli mültecilerin durumunu anlattı.
Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nın görme engelli kursiyerleri İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde misafir edildi. Kursiyerler, yanlarındaki refakatçileriyle birlikte 'betimlemeli ve animasyonlu film' gösterimine katıldı.
Adana'da, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Adana Şubesi ile Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü`nün birlikte düzenleyeceği, 'Uluslararası Maden İşletmelerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu' gerçekleştirilecek.
Arkeolog Prof. Dr. Fahri Işık, Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı’nın davetlisi olarak Bodrum’a geliyor. Akademia Vakfı Konferansları serisinin ilki olan 'Hekatomnos Lahdi Satraplar ve Eceler' konulu konferansa tüm Bodrum halkı davetli.
DBP'li Diyarbakır Lice Belediyesi'ne bu sabah itibariyle İlçe Kaymakamı Sinan Başak kayyum olarak atandı.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bodrum Şubesi’ne destek amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Gecede İskender Paydaş da sahne aldı.
Başkan Ali Acar, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim amirleri, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen öğle yemeğinde buluştu
Kahramanmaraş'ta sorunlarını dile getirmek için toplanan halk otobüsü sahiplerinden 55 yaşındaki Mehmet Nane, genç ve yeni evli şoförlere sürekli nöbet yazılmasına tepki gösterdi. Nane, 'Şimdi bu çocukların, gençlerin hiç mi seks hayatı olmayacak?' dedi.
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün hız kazandırdığı ağaçlandırma çalışmalarında son olarak Marmara Mahallesi Yurt Caddesi’nde bulunan refüj ağaçlandırıldı.
Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki röntgen ve ultrason cihazları sahipsiz hayvanların tedavisinde önemli bir sağlık hizmeti veriyor.
Referanduma yönelik çalışmalarına seçim bölgesinde devam eden CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ı ziyaret etti.
Bursa’nın merkez Osmangazi İlçe Belediyesi tarafından 2013 yılında restore edilen Abdal Kültür Merkezi’nin, Ensar Vakfı'na aylık 625 liraya kiralanmasına yönelik CHP ilçe başkanının açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme kiralama işlemini iptal etti.
CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, ülke ekonomisinin amiral gemisi olarak kabul edilen dev şirketlerdeki kamu hisselerinin Sayıştay denetimine tabi olmayan Varlık Fonu’na devredilmesinin ülke ekonomisine darbe vuracağı uyarısında bulundu.
Karşıyaka Belediyesi, kış aylarında soba ve bacalardan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı halkı bilinçlendirmek için harekete geçti.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının Şubat 2017 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı'nda gerçekleştirildi.