loading
close
SON DAKİKALAR

Yeşil ve Mavinin Keyfi

Yeşil ve Mavinin Keyfi
Tarih: 19.06.2012 - 15:13
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi, 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan 2. Etab Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi tamamlandı...

Silivri Belediyesi, 2012 yatırım programı kapsamında başlatılan 2. Etab Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi tamamlandı. Işıklar; “Silivrililer bu yaz yeşil ve mavinin keyfini doyasıya yaşayacak” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, 2. Etab Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi kapsamında Erseven Sitesi önünde başlattığı çalışmalar tamamlandı. Halkın büyük beğenisini kazanan düzenleme çalışmaları kapsamında mevcut Piramit Çay Bahçesi, Beyzade Çay Bahçesi, Elmassaray Çay Bahçesi ve çok amaçlı açık alan yeniden düzenlenerek, seyir terası, gezinti ve bisiklet yolu ile geniş bir çocuk oyun alanı oluşturuldu.

IŞIKLAR; “İLÇEMİZİN HER NOKTASI MODERNLEŞİYOR, AYDINLANIYOR”

Ağaçlandırma ve mevsimlik çiçek ekim çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgenin modern bir yürüyüş parkuru haline geldiğini söyleyen Işıklar; “İlçemizin her noktasını modern, aydınlık ve insan hareketi getirecek şekilde düzenliyoruz. 

Tamamlanan çalışmalarımızla birlikte bu yaz sahilimizin Erseven Sitesi önünde de ciddi bir yoğunluk bekliyoruz. Silivrili hemşerilerimiz bu yaz yeşilin ve mavinin tadını çıkaracak” dedi.

ERSEVEN SİTESİ ÖNÜNDE NELER YAPILDI? 

Silivri Sahil ve Çay Bahçeleri Düzenleme Projesi’nin 2. Etabı olan Erseven Sitesi önünde, Toplamda 25.243 m2 alanda; 5542 m2 yeşil alan, 19.701 m2 de sert zemin düzenlemesi yapıldı. 52 araçlık oto¬park, çocuk oyun alanı, gezinti ve bisiklet yolu ile seyir terasının yapıldığı çalışmalar kapsamında mevcut Piramit Çay Bahçesi, Beyzade Çay Bahçesi, Elmassaray Çay Bahçesi yeniden düzenlenerek, yeşili bol yürüyüş yolları ile modern bir görünüme kavuşturuldu. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları