loading
close
SON DAKİKALAR

Yeteneğinle bir köy okulunun açılış heyecanına ortak olabilirsin

Yeteneğinle bir köy okulunun açılış heyecanına ortak olabilirsin
Tarih: 12.02.2012 - 22:31
Kategori: Eğitim

Samsung, TOÇEV’in yürüttüğü “Yaşasın Okulumuz” projesi dahilinde yenilediği okulların açılış törenine gönüllüleri de dahil ediyor.

İstanbul, 21 Eylül 2011 - Tüketici elektroniğinin lider ismi Samsung,  Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) tarafından yürütülen Yaşasın Okulumuz projesine desteğini, onardığı okullara yenilerini ekleyerek sürdürüyor. TOÇEV ile birlikte bu yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da, 3 ilde, 3 köy okulu daha onaran Samsung, online bir kampanya ile gönüllüleri de okul açılışına dahil edecek.

Kampanya ile köy okulu açılışının heyecanına ortak olmak isteyen, müzik, resim, el işi, seramik, maket, satranç, fotoğraf, oyun ve benzeri konularda okulda öğrenciler ile grup veya atölye çalışması yapabilecek “yetenekli” gönüllülerin bulunması amaçlanıyor.

Gönüllüler, 19 Eylül-5 Ekim 2011 tarihleri arasında, www.samsung.com/tr/yasasinokulumuz sitesine, yeteneklerini anlatan kısa bir metni, video’yu veya fotoğraflarını ekleyerek başvurularını gerçekleştirebilecekler. 

Jüri değerlendirmesinin ardından seçilecek 5 kişi, Samsung’un davetlisi olarak katılacakları açılış töreni öncesinde çocuklarla birlikte atölye çalışması yapabilecek, ve törende de çalışmaları beraber sergileme imkanı bulacaklar.  

Yeteneğini sergileyerek okul açılış gününde miniklere güzel anılar bırakmak ve açılışa katkı sağlamak isteyen tüm gönüllüler www.samsung.com/tr/yasasinokulumuz adresinden ya da Samsung Türkiye Facebook sayfasından kampanyaya katılabilirler.

Samsung Electronics hakkında
Samsung Electronics, 135,8 milyar dolarlık 2010 konsolide cirosu ile yarı-iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünya lideridir. 68 ülkede, 206 ofisi ve yaklaşık 190,500 bin çalışanı bulunan Samsung Electronics; Görüntüleme Cihazları, Mobil İletişim, Telekomünikasyon Sistemleri, Beyaz Eşya, BT Çözümleri, Dijital Görüntüleme Sistemleri, Hafıza Yongaları, LSI ve LCD Sistemleri olmak üzere, 9 ana iş kolunda faaliyet göstermektedir. Dünya çapında en hızlı büyüyen global markalardan biri olarak tanınan Samsung Electronics; dijital TV, hafıza çipleri, cep telefonu ve TFT-LCD teknolojilerinde lider üretici konumundadır. Ayrıntılı bilgi için www.samsung.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı) hakkında
TOÇEV, Türkiye’nin çeşitli illerinde maddi yetersizlik nedeniyle okuyamayan çocuklara bütün eğitim hayatları boyunca maddi-manevi destek vermekte ve çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamaktadır. 1994 yılında kurulan TOÇEV, Türkiye genelinde 12 ulusal proje yürütmektedir. TOÇEV’in ilk ulusal projesi olan “Yaşasın Okulumuz”da T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliği, halkın ve bağışçıların desteğiyle 2005 yılından bu yana, 81 ilde 197 köy okulu onarılarak çağdaş eğitim şartlarına kavuşturuldu. Daha fazla bilgi için www.tocev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları