loading
close
SON DAKİKALAR

''yeterli degildik''

''yeterli degildik''
Tarih: 12.02.2012 - 13:40
Kategori: Spor

Guus Hiddink, ortaya konan futbolu beğenmediğini söyledi, "Birçok oyuncunun da maç kondisyonunun yeterli düzeyde olmadığını gördük" diye konuştu

Teknik Direktör Hiddink, ortaya konulan futbolu beğenmediğini ancak son dakikada gelen galibiyetten memnun olduğunu ifade etti.
Hollandalı çalıştırıcı, savunma anlamında adeta duvar gibi oynayan bir takıma karşı mücadele edeceklerini bildiğini belirterek, "İlave zamanda gelen bu zorlu galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Eğer bu tür rakiplere karşı taktiksel disiplinden koparsanız zorlanırsınız. İlk golden sonra bizde de böyle oldu. İlk golden sonra ikinci golü kaydetmemiz gerekiyordu" diye konuştu.
Bazı oyuncuların savunmada pozisyonlarını kaybetmesinden dolayı rakiplerinin pozisyonlar bulduğunu anlatan Hiddink, "Oyuncularımız bu düelloda paniklediler. Bu izlediğiniz Türk Milli Takımı’nın iyi bir performansı değildi. Birçok oyuncunun da maç kondisyonunun yeterli düzeyde olmadığını gördük" yorumunu yaptı.
Milli takımın finallere gidip gitmeyeceği sorusuna verdiği yanıtta, şanslarının sürdüğünü anlatan Hiddink, "En iyi ikinci şansımız devam ediyor. Zor bir grubumuz var. Belçika’nın Azerbaycan ile berabere kalabildiği gruptan söz ediyoruz. Türk futbolunun hangi durumda olduğunu herkes biliyor. Bunların üstesinden gelebilmek için milli takımı araç olarak kullanmalıyız. Oyuncularıma da bunu ifade ettim. Oyuncular milli takıma gelmekten gurur duyuyorlar" dedi.
Gül maçta
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye - Kazakistan arasında oynanan karşılaşmayı izledi. Maçı az sayıda Kazakistanlı taraftar takip ederken, rakip takım tribününde bulunan Kazaklar, bulundukları tribünde Türk ve Kazakistan bayraklarını yan yana koydukları görüldü.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın düzenlediği toplantıya katılmak için İstanbul’a gelen Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkanları da Futbol Federasyonu’nun davetlisi olarak karşılaşmayı izlediler.
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları