loading
close
SON DAKİKALAR

Yiğit Gökoğlan İstanbul'da

Yiğit Gökoğlan İstanbul'da
Tarih: 11.02.2012 - 22:24
Kategori: Spor

Galatasaray'ın transferi konusunda Manisaspor ile her konuda anlaşma sağladığı Yiğit Gökoğlan İstanbul'a geldi.

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Manisaspor'un yetenekli oyuncusu Yiğit Gökoğlan İstanbul'da...

İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen Yiğit Gökoğlan, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken; "Büyük bir camiaya geldim. Gururlu ve mutluyum. 1-1.5 senedir transferim üzerine haberler çiziliyordu. Fatih Terim'den önce de bu tarz girişimler olmuştu; ama ara transfer döneminde transferim gerçekleşti. Her iki kulüp için de faydalı transfer olduğunu düşünüyorum. Forma rekabetinden çekinseydim Galatasaray'a gelmezdim. Şimdi hedefim A Milli Takım forması giymek." dedi. 

Açıklamaların ardından taksiye binen Yiğit Gökoğlan, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru yola çıktı.

Yiğit Gökoğlan ile 5 yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer karşılığında Manisaspor'a 2.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Galatasaray ile Yiğit Gökoğlan arasındaki resmi imzaların en geç cuma günü atılacağı ifade edilirken; genç futbolcunun sarı-kırmızılı takımın bu hafta Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçı tribünden takip edeceği belirtildi.

5 Haziran 1989, İzmir-Konak doğumlu. 9 yaşında Göztepe'de futbola başladı. Göztepe alt yapısında 6 yıl forma giydi. Manisaspor'a PAF antrenörü Hakan Şapçı aracılığıyla transfer oldu. 16 yaşında Ersun Yanal tarafından A takıma yükseltildi. Yiğit A takım ile idman yapıp PAF takım maçlarında oynadı. İlk maçına Giray Bulak antrenörlüğünde çıktı ve 2 Eylül 2007 tarihinde Galatasaray'a karşı oynanan Süper Lig karşılaşmasında forma giydi. Yiğit daha sonra, Altınordu takımına kiralık gitti ve orada şampiyonluk yaşadı. Sonrasında Manisaspor'a geri döndü.

Ayrıntılar birazdan...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları