loading
close
SON DAKİKALAR

Yıldırım: Ah ah, yanmış memleket!

Yıldırım: Ah ah, yanmış memleket!
Tarih: 11.02.2012 - 19:35
Kategori: Spor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir konuda ifade vermek için gittiği savcılıktaki manzaradan sonra "Yanmış memleket" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir konuda ifade vermek için gittiği savcılıktaki manzaradan sonra "Yanmış memleket" dediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım, savcının odasına gazetecilerin girmesine şaşırıyor.

Şike iddianamesinin ek klasörlerindeki telefon kayıtları ilginç detayları da içinde barındırıyor.Bunlardan biri de Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ın, yargıya yönelik yaptığı eleştiriler.

5 Nisan’da Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile telefonda görüşen Yıldırım, bir ifade vermek için gittiği savcılıktaki ortam karşısında duyduğu şaşkınlığı dile getiriyor. Herkesin savcının odasına elini kollunu sallayarak girmesini tuhaf karşılayan Yıldırım, “Benim odaya siz girmiyorsunuz öyle be. Allah Allah ya, ah ah yanmış memleket” diyor.

İşte bu görüşme kaydından bazı bölümler:

Yıldırım: Verdik ifadelerimizi bütün basın önündeydi şimdi Zekeriya Bey gelmiş göreve başlamış bugün.

Mosturoğlu: Hı hı.

Yıldırım: Başladı daha doğrusu, bizden sonra geldi. Gittik, odasına gittim şey yapayım diye... edeyim. Toplantıdalarmış. Beklemedik çıktık. Ondan sonra bütün kapıda şeyler, gazetecilere... Savcının odasına bir tane Sabah gazetesinin muhabiri kız geldi. Elinde gazeteler getirdi savcıya verdi, gitti sonra “Geliyorum” dedi. Bize bakmadan gitti. (Gülüyor)

Mosturoğlu: (Gülüyor)

Yıldırım: ... Böyle bir şey olmaz ya. Len benim odaya siz girmiyorsunuz öyle be. Allah Allah ya, ah ah yanmış memleket.

Mosturoğlu: Vallaha öyle başkanım, ne yapalım.

Yıldırım: Yanmış, yanmış ya kadın geldi ... kitap verdi, gazeteyi savcıya tamam mı, sen, karşılıklı oturuyor... Tamam mı verdi el sıkıştı öbürleriyle. Ben “Gidiyorum” dedi sonra “Geliyorum” dedi. Tamam mı oturup aslında bizimle ifadeleri dinlese daha iyi olur.

Mosturoğlu: Doğru söylüyorsunuz vallahi...

Yıldırım: Vallaha billaha ya oldu...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları