loading
close
SON DAKİKALAR

Yıldızhan'ın silahını alan kız güvenlikçi çıktı!

Yıldızhan'ın silahını alan kız güvenlikçi çıktı!
Tarih: 02.11.2011 - 15:54
Kategori: Magazin

Birlikte olduğu telekızlara silah çeken İzzet Yıldızhan'ın elindeki tabancayı bir dönem güvenlikçi olarak çalışan Y.A. adlı telekızın aldığı ortaya çıktı

Ankara’da katıldıkları düğünün ardından Sheraton Oteli’nin 1518 No’lu odasında 4 hayat kadınıyla alem yaptıkları öne sürülen İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan ile ilgili çok çarpıcı gelişmeler ortaya çıkıyor.

Alkollü olan Yıldızhan’ın elindeki silahı alan telekızın, bir süre güvenlik görevlisi olarak çalışan Y.A. olduğu öğrenildi.

3 yıl önce İzmir’deki evinden manken olmak için kaçtığı öğrenilen Y.A.’nın evden kaçmadan önce güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirlendi. Daha sonra bazı gece kulüplerinde oryantal dans yapan Y.A., ünlü türkücü Yıldızhan’ın kendileriyle rızaları dışında ilişkiye girdiğini belirterek şu ifadeyi verdi:

“Yıldızhan olay çıkarınca rezil olmamak için bağırmadık, bizden güçlü olduğu için karşı koyamadık. Bir ara ben N. ile banyoya gittim. Bu sırada içeriden çığlık ve ağlama sesleri duyduk tekrar odaya geldik. Yıldızhan’ın M. Y. ile ilişkiye girdiğini gördüm. İzzet ‘Beni Şikâyet edemezsiniz’ diyerek silah çekti. Ben kendisinin elinden gri renkli tabancayı aldım ve havluya sardım... Bize de susmamız için para vermeye çalıştı ve ‘Devam edelim’ dedi. Biz de parayı kabul etmedik ve sesimizi çıkarmadan odadan ayrıldık.” N.U. ise “İzzet sadece isteğim dışında ikinci ilişkiye benimle zorla girdi. Şikâyetçi değilim” dedi.

İfadelerinde 4 hayat kadını ile fuhuş yaptığını kabul eden Yıldızhan ise, “Kadınlarla para karşılığı birlikte oldum. Her birine 200 dolar verdim. M.Y.’nin isteğiyle ters ilişkiye girmeye karar verdik. Fakat gerçekleşmedi. Ben de daha sonra vazgeçtim. Ben bir kişiyim bayanlar 4 kişi. Zorla ilişki olması mümkün değildir. Hatta E.S. hariç diğer iki bayan lezbiyendir. Suçlamaları kabul etmiyorum. M. ve E.S.’yu dövmedim. Aramızda paranın azlığından dolayı tartışma çıktı. Silah çekme olayı kesinlikle olmadı. Bana ait ruhsatlı silahım masanın üzerinde duruyordu, elime almadım” diye ifade verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları