loading
close
SON DAKİKALAR

Yıldızları saydım!

Yıldızları saydım!
Tarih: 13.02.2012 - 00:34
Kategori: Spor

"Burnumdan öyle bir ses çıktı ki kırıldığını anladım"

“Burnumdan öyle bir ses çıktı ki kırıldığını anladım. Boğazıma kan kaçıyordu, o yüzden hemen kalktım. Eğer doktor ‘Kırıldı’ demeseydi devam ederdim çünkü gole ihtiyaç vardı. Ağrıdan sabaha kadar uyumadım.”

Vatan'ın haberine göre, Beşiktaş'ın önceki gün 2-0 kaybettiği Kayserispor maçının 79. dakikasında kaleci Gökhan Değirmenci’nin tam yüzüne isabet eden talihsiz yumruğuyla kanlar içinde kalan İbrahim Toraman’ı Allah korumuştu.. Savunma araya girince boşa çıkan Gökhan’ın kontrolsüz biçimde, istemeden de olsa önce iki yumruğuyla, ardından da tüm vücuduyla suratına vurduğu 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu şanssız anı neyse ki; sadece burnunun kırılmasıyla atlatmıştı..

BU sert çarpışma sonrası yerde kalınca önce yürekleri ağızlara getiren ancak daha sonra kendi başına kalkınca herkese derin bir ‘oh’ çektiren İbrahim Toraman, pozisyon yaşandığı anda neler hissettiğini anlattı:

“Yumruk geldiği anda her şey karardı.. Yıldızları saydım.. Burnumdan öyle bir ses geldi ki inanamazdınız.. Çıkan sesle zaten burnumun kırıldığını anladım.. Boğazıma kan kaçıyordu.. O yüzden hemen ayağa kalktım.”

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş soyunma odasında “O yumruğu başkası yeseydi, yerinden kalkamazdı” yorumları yapılırken, İbrahim Toraman bununla ilgili olarak da “Ben normalde o yumrukla yere düşmezdim. Ama Gökhan vücuduyla da çarptığı için yere düştüm.. Ayrıca doktor da ‘Burnun kırıldı’ demese maça devam ederdim.. Çünkü gole ihtiyacımız vardı.. Burnumun ağrısından sabaha kadar uyuyamadım.”

Öte yandan Beşiktaş Kulüp doktoru Devrim Urgun, bundan iki yıl önce Manchester United ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında da burnu kırılan İbrahim Toraman’ın bugün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat olacağını açıkladı.. Tecrübeli oyuncunun en iyi ihtimalle 4 hafta sonra maskeyle antrenmanlara başlayabileceği ifade edildi..

Gökhan özür diledi

Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci, İbrahim Toraman’dan özür diledi.. İstemeden attığı yumrukla burnunun kırılmasına neden olduğu Toraman’a mesaj atan Gökhan, “İbrahim abi özür dilerim. İstemeden oldu” derken, Toraman, ise “Takma kafana kardeşim, olur böyle şeyler” mesajıyla cevap verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları