loading
close
SON DAKİKALAR

YKS Ücretini Burhaniye Belediyesi ödeyecek

YKS Ücretini Burhaniye Belediyesi ödeyecek
Tarih: 20.02.2022 - 08:23
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan çocuklarının YKS başvuru ücretini ödeyecek.

ÖĞRENCİLERE YKS MÜJDESİ! Burhaniye Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan çocuklarının YKS başvuru ücretini ödeyecek. YKS ücreti desteğinden Burhaniye’de ikamet eden veya öğrenim gören lise son sınıf öğrencileri faydalanabilecek. YKS  ücretleri için son başvuru tarihi 28 Şubat 2022 Pazartesi olup  başvurular belediye hizmet binasında Sosyal İşler Müdürlüğüne İkametgah belgesi ve YKS başvuru formu ile yapılacak. 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı başvuru ücretlerini Burhaniye Belediyesi dar gelirli ailelerin çocukları ve ihtiyaç sahibi gençler için ödeyecek.

YKS ÜCRETİNİ BURHANİYE BELEDİYESİ ÖDEYECEK

Gençlere sınav desteğini www.istanbulgercegi.com üzerinden duyuran Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimize ne yapsak azdır. Burhaniye’mizde dar gelirli ailelerimizin çocukları ve ihtiyaç sahibi diğer evlatlarımızın YKS başvuru ücretlerini bu sene biz karşılayacağız. Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz, öğrencilerimiz de girecek oldukları YKS’de başarılı olmak için gerekeni yapacaklarına olan inancım tam.” dedi.

YKS desteğinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi gençlerin Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne  başvuru yapmaları veya ayrıntılı bilgi için 0266 412 64 50 Dahili 127 numarayı aramaları gerekmektedir.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları