loading
close
SON DAKİKALAR

Yoğun bakımdaki Mısra Öz'ün doğum günü: 'Bir an önce aramıza gel'

Yoğun bakımdaki Mısra Öz'ün doğum günü: 'Bir an önce aramıza gel'
Tarih: 20.04.2021 - 12:19
Kategori: Gündem

Çorlu tren katliamında ölen oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden ve verdiği adalet mücadelesiyle bilinen Mısra Öz'ün doğum günü. Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan Mısra Öz için çok sayıda mesaj paylaşılıyor.

Çorlu tren katliamında ölen oğlu Oğuz Arda Sel'i kaybeden ve sorumluların yargı önüne çıkarılması için adalet mücadelesi veren Mısra Öz, koronavirüse yakalanmış, solunum güçlüğü çektiği için yoğun bakıma kaldırılmıştı.

Yaşam mücadelesi veren Mısra Öz'ün bugün doğum günü.

Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz ve annesi Melek Öz sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaştılar.

Mehmet Öz ise "Bugün kızım Mısra Öz'ün doğum günü. 20 Nisan 1983'te Cerrahpaşa hastahanesinde bu saatlerde kızımın müjdesini aldım. Şimdi tekrar hastahanedeyim iyi haberlerini almak için. İyi ki doğdun kızım. Seni yetiştiren emeği ve sevgisini esirgemiyen annen sana sesleniyor, iyi olacaksın birtanem" ifadelerini kullandı.

Melek Öz, kızı Mısra Öz ve torunu Oğuz Arda Sel'in görüntülerinin yer aldığı bir videoyu "İyi ki doğdun bitanem. İyi ki güçlü kızım benim. Biliyorum ki bunun da üstesinden geleceksin sen. Güzel kızım sabırla bekliyorum, bir an önce gel aramıza bitanem" notuyla paylaştı.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı da Mısra Öz için mesajlar paylaştı.

Mısra Öz'ün annesinin paylaştığı video şöyle:

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları