loading
close
SON DAKİKALAR

Yol kavgası karakolda bitti

Yol kavgası karakolda bitti
Tarih: 11.02.2012 - 21:13
Kategori: Spor

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, 61 yaşındaki bir kadınla yaşadığı araba kavgasının ardından mahkemelik oldu.

Fenerbahçeli milli futbolcu Emre  Belözoğlu'nun bir kadınla yaşadığı yol kavgası karakolda bitti.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre Emre Belözoğlu, özel şoförü Alparslan Akyüz’ün kullandığı otomobiliyle 5 Kasım Cumartesi günü Kanlıca’ya gitti. Şoför Akyüz, otomobili Halide Edip Adıvar Caddesi’nde kaldırıma park etti. Bu sırada kızıyla evinden çıkan Nazlı D. adlı kadın, kaldırımda yürüyememekten şikâyet edince Belözoğlu ile arasında tartışma çıktı.
 
Emre Belözoğlu otomobiliyle olay yerinden ayrılırken 61 yaşındaki Nazlı D., 155 Polis İmdat Hattı’nı aradı. Daha sonra da Beykoz Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Belözoğlu ile şoförü Akyüz’ün kendisine hakaret ettiğini, tehditler savurduğunu öne sürdü.

Belözoğlu'ndan açıklama

Belözoğlu, konuya ilişkin ''61 yaşındaki bir kadın Kanlıca'da evimin önünde yol kenarında park halindeki arabamı çizerken şoförüm bunu görüyor. Kadını durduran şoförüm bunu niçin yaptığını soruyor. Bunun üzerine emekli polis olan bu kadından karakolda şikayetçi oldum'' dedi.

Kadının sadece kendisinin Porsche marka aracını değil, yol kenarındaki birçok arabayı çizerek yürüdüğünü dile getiren tecrübeli futbolcu, ''Kadın karakolda arabanın kaldırımda park edildiğini, buna kızarak çizdiğini savundu. Ancak emniyet mensupları evime kadar gelerek kamera kayıtlarından böyle bir şey olmadığını tespit etti. Yoldaki arabaları çizerek gidiyormuş. Sadece ben değil, aracı çizilen 2 kişi daha bayandan şikayetçi oldu. Ben kadına sadece, 'Senin meslektaşların bu ülke için can veriyor, sen arabaları çiziyorsun' dedim. Başka bir şey de olmadı'' diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları