loading
close
SON DAKİKALAR

"Yolculuk Arası Bi’ Caz Molası" yeniden başlıyor

"Yolculuk Arası Bi’ Caz Molası" yeniden başlıyor
Tarih: 11.09.2019 - 16:24
Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul’un eşsiz dokusunu ve enerjisini cazla buluşturan “Yolculuk Arası Bi’ Caz Molası” konserleri üçüncü yılına Sibel Köse, Cem Tuncer ve Ozan Musluoğlu’nun ezgileriyle merhaba diyecek.

Günün yorgunluğunu İstanbul kokulu kitaplar arasında bir caz molası vererek atmak isteyenleri, kıtaların İstanbul Boğazı ile bir araya gelerek yarattığı eşsiz manzara eşliğinde bir müzik ziyafeti bekliyor.

Karaköy İskelesi İstanbul Kitapçısı’nda 11 Eylül Çarşamba saat 18:30’da başlayacak olan “Yolculuk Arası Bi’ Caz Molası“ konser serisinin ilki, Türkiye’nin önde gelen caz solistlerinden Sibel Köse ile başlayacak. Köse’ye gitarda, birçok albüm ve projede aranjör, besteci ve gitarist olarak yer alan ve katıldığı pek çok uluslararası festival ve konserlerde ülkemizi temsil etmiş Cem Tuncer ile kontrbasta,  caz sanatçısı, basçı ve aynı zamanda besteci olan ve yine ülkemizi uluslararası pek çok müzik organizasyonunda temsil etmiş olan Ozan Musluoğlu eşlik edecek.

Müzikseverleri tarihi Karaköy Vapur İskelesi ve İstanbul’un dünü ve bugünüyle dolu İstanbul Kitapçısı’nın keyifli atmosferinde cazla buluşturacak olan “Yolculuk Arası Bi’ Caz Molası“ konserleri ücretsiz gerçekleştirilecek. İstanbul’u caz eşliğinde yaşamak isteyenler ile yolu Karaköy’den geçen bütün İstanbulluları bu keyif, müzik ve İstanbul dolu akşama davet ediyoruz.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları