loading
close
SON DAKİKALAR

''Yolda görsem selam vermem!''

''Yolda görsem selam vermem!''
Tarih: 21.10.2017 - 16:52
Kategori: Magazin

Önceki gün Nişantaşı'nda motosikletiyle tur atarken görüntülenen Alişan'dan eski dostları hakkında açıklamalar...

Alişan önceki gün Nişantaşı'nda motosikletiyle tur atarken görüntülendi. Alişan eski dostları Mahsun Kırmızgül ve Özcan Deniz hakkında açıklamalarda bulundu.

Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Özcan Deniz 90'lı yıllarda fırtına estiriyordu. Üç kafadarın arasından su bile sızmıyordu.

Ancak zamanla üçlünün yolları ayrıldı. Mahsun Kırmızıgül şarkıcılığın yanında yönetmenlik de yapmaya başladı. Özcan Deniz de hem dizi sektörüne hem de film sektörüne yöneldi.

Alişan da bir dönem Cennet Mahallesi adlı dizide Çağla Şıkel ile birlikte başrol oynadı. İkili daha sonra birlikte program da yapmaya başlayınca Alişan sunuculuğa da adım atmış oldu.

Önceki gün Nişantaşı'nda motosikletle tur atarken görüntülenen Alişan Özcan Deniz'İn evlilik kararı için şunları söyledi:

“Özcan düğün yapar ve beni de davet ederse kesin giderim. Onunla sorunum yok. Ama diğeriyle (Mahsun Kırmızıgül) 10 yıldır görüşmüyorum. Yolda karşılaşsak selam bile vermem, o kişi ile tüm irtibatımı bitirdim."

Alişan, Mahsun Kırmızıgül’e kızgınlığını şöyle anlatmıştı: “Prestij müzik zamanı Mahsun’a borç verdim. Daha sonra paramı istedim.


Mahsun beni, ‘Biz seni adam ettik. Zor günümüzde para verdin, geri istiyorsun. Bir basın toplantısı yaparız, hayranlarımı üzerine salarım seni tükürükle boğarlar’ diye tehdit etti.”

CNNTURK

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları