loading
close
SON DAKİKALAR

Yönetim çatırdıyor!

Yönetim çatırdıyor!
Tarih: 13.02.2012 - 05:53
Kategori: Spor

Beşiktaş’ta klasik hale gelen Sinan Vardar sorunu yine patladı...

Altyapıya büyük önem veren ve bu konuda gece gündüz çalışan Siyah-Beyazlı idareci altyapı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İşte bu hareket yönetim kanadının tepkisine neden oldu. Başkan Yıldırım Demirören’in hafta içinde çağırıp yönetimi de bırakmasını isteyeceği Sinan Vardar konusunda ikinci başkan Metin Keçeli, HABERTÜRK’e konuştu. Keçeli’nin de düşüncesi başkan gibiydi ve Vardar’ın sadece altyapıyı değil yöneticiliği de tamamen bırakması yönündeydi.

‘GENÇLERE ŞANS VERİYORUZ!’
Keçeli “Sinan yönetim toplantılarında konuşmuyor televizyonlara konuşuyor. Bir sıkıntısı olan yönetimde konuşmalı. Sorun varsa bunu kendi aramızda halletmeliyiz. Vardar, yönetimi zan altında bırakacak açıklamalarda bulundu. Transferleri eleştiriyor. Bir kere transfer döneminde Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu vardı. Onlara saygısızlık etti. Sadece altyapı görevini bırakmakla olmaz madem çok rahatsız yöneticiliği de bırakmalı. Bu konuda gidip başkanla konuşmalı. Bizi ‘altyapıdan gençler çıkmıyor’ diye eleştiriyor. Necip, Atınç var. Muhammed de yolda” dedi.

MASRAFLARI ÜSTLENMEK İSTEDİM
Altyapıdan istifasını veren Sinan Vardar “Bu kulübe yıllarımı verdim. 4 ay önce yönetimde başkana altyapının tüm giderlerini karşılamak istediğimi ve şirketimin sponsor olabileceğini söyledim. Ama benim yüzüme bile bakmadılar. Hiçbir şeyden haberim yok. Sadece başkan ve yanındaki yöneticiler bu işi götürüyor. Bu durumda kalmanın anlamı yok” ifadesini kullandı. 

DÜREN: SÖZDE KALDI
Sinan Vardar’ın altyapının tüm masraflarını üstlenme teklifini doğrulayan yönetici Mete Düren ise “Evet 4 ay önce böyle bir konuşma geçti. Başkan teklifi görünce Vardar’ı tebrik etti. Söz havada kaldı. Somut bir şey olmadı” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları