loading
close
SON DAKİKALAR

Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole uçtu; çok sayıda ölü ve yaralı var!

Yozgat'ta yolcu otobüsü şarampole uçtu; çok sayıda ölü ve yaralı var!
Tarih: 21.08.2023 - 01:38
Kategori: Gündem

Yozgat Valiliği açıklama yaptı; 'Sorgun ilçemizde meydana gelen otobüs kazasında yaralanan ve Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralılarımızdan biri vefat etmiş olup, can kaybımız maalesef 12'ye yükselmiştir.' denildi.

Yozgat Valiliğineden yapılana açıklamada;

"Sorgun ilçemizde meydana gelen otobüs kazasında yaralanan ve Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralılarımızdan biri vefat etmiş olup, can kaybımız maalesef 12'ye yükselmiştir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Sivas'tan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü Yozgat'ta kaza yaptı. Kazada en az 11 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Yozgat Sorgun'da, yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan bir yolcu otobüsünde ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza D-200 karayolu Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana geldi. 58 ADA 924, plakalı yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole uçtu. İlk belirlemelere göre kazada 11 yolcu hayatını kaybetti, 20 yolcu ise yaralandı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kaza yerinde yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Maalesef elim bir kazayla karşı karşıyayız. İlk verilen bilgilere göre Sivas'tan İstanbul'a gitmekte olan bir firmaya ait otobüsümüz geldiği ters istikametten yolun karşı şeridine geçerek şarampole yuvarlanmış. Maalesef hayatını kaybeden, yaralanan arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımız olayın ilk anından itibaren burada bizimle beraber. Emniyetimiz, jandarmamız, AFAD'ımız, Kaymakamımız tüm birimlerimizle burada. Hayatını kaybeden ve ölen vatandaşlarımızı olay yerinden çıkarmış durumdayız. Yaralılarımızı, Yozgat ve Sorgun'daki hastanelerimize sevk etmiş vaziyetteyiz. Yine dikkatsizlikten kaynaklanan kaza olduğunu düşünüyoruz. Peşi sıra yapılan incelemelerde durum netleşecektir." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları