Tarih:
04.07.2018 - 06:48
Kategori:
Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, seçim sonuçlarını bugün 17.00'de açıklamayı planladıklarını söyledi. Erken seçim iddiaları için YSK'nın hazırlıkları sorulan Güven, 'En az 2 seçimlik malzememizi hazırladık' dedi.
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, kesin seçim sonuçlarını saat 17.00'de açıklanacağını söyledi.
Güven "Sonuçların bugün saat 17.00 itibariyle seçim sürecini tamamlamak istiyoruz. 17.00'den sonra kesin sonuçları açıklarız, Resmi Gazete'ye göndereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı'nın mazbatasını teslim edeceğiz" dedi.
Erken seçim konusunda ise Güven, "Biz iki seçimlik malzememizi hazırlarız. Erken seçim kararı benim işim değil. YSK her zaman hazır olmak durumundadır" diye konuştu.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları