loading
close
SON DAKİKALAR

YSK'nın AKP temsilcisi Özel'den Gül ve Davutoğlu'na tepki: Sözüm ona muhterem dava adamları zevatın görüşleri hayret verici

YSK'nın AKP temsilcisi Özel'den Gül ve Davutoğlu'na tepki: Sözüm ona muhterem dava adamları zevatın görüşleri hayret verici
Tarih: 08.05.2019 - 12:21
Kategori: Gündem

AKP'nin YSK temsilcisi Recep Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nnun YSK üyelerine küfür ettiğini iddia etti.

Recep Özel, YSK'nın İstaanbul seçimlerini iptal etmesine ilişkin olarak, "Karar doğru ya da yanlış olması önemli değil, en önemlisi turnusol kağıdı gibi herkesin karekterini ortaya çıkarttı" dedi.

Özel, peşpeşe YSK'yı eleştiren açıklamalar yapan Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'a da göndermede bulunarak, "Sözüm ona muhterem dava adamları zevatın görüşleri hayret verici" ifadelerini kullandı.

Recep Özel'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Kılıçtaroğlu YSK üyelerine küfür ve hakaret etti, isim isim okuyarak hedef göstermesi hiç kimsenin dikkatını çekmedi. YSK'nın verdiği karar seçimlerin kısa bir süre sonra tekrar yenilenmesi. İmamoğlu'nun mazbatasını alıp sayın Binali Yıldırım’a vermedi bu panik telaş hakaret niye?

Milli Görüş hareketinin üç partisi haksız ve hukuksuz yere kapatıldı, İktidar partisi Ak Parti hakkında kapatılma davası açıldı aynı küfür ve hakaretleri duymadık. Karar doğru ya da yanlış olması önemli değil, en önemlisi turnusol kağıdı gibi herkesin karekterini ortaya çıkarttı.

Mutlu azmış azınlığın küfür ve hakaretlerini görmezden gelen sözümona muhterem dava adamları zevatın görüşleri hayret verici. Halep oradaysa arşın burda, 23 Haziran da tekrar seçim olacak bu öfke bu küfür bu hakaretler neden.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları