loading
close
SON DAKİKALAR

YTÜ'de bir akademisyen, profilinde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' yazan öğrenciyi dersten attı

YTÜ'de bir akademisyen, profilinde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' yazan öğrenciyi dersten attı
Tarih: 23.04.2021 - 12:40
Kategori: Eğitim

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, Nurullah Arvas isimli öğretim görevlisi profilinde 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' yazan öğrenciyi online dersten attı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) akademisyenlerinden Nurullah Arvas, online derste bir öğrenciyi profil resminde "İstanbul Sözleşmesi yaşatır" görseli olduğu gerekçesiyle dersten attı.

O anlara ilişkin video, YTÜ Dayanışması'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

YTÜ Dayanışması videoyu "Nurullah Arvas, YTÜ'den bir arkadaşımızı Zoom'dan girdiği dersten profil fotoğrafında İstanbul Sözleşmesi Yaşatır çerçevesi olduğu gerekçesiyle attı! Arkadaşımızın yanındayız. İstanbul Sözleşmesini siyasi bir malzeme haline getirip dersten öğrencileri atamazsın Nurullah Arvas!" notuyla paylaştı.

Arvas'ın videoda, "Bu tür şeyleri yapmayın. Görüşünüz ne olursa olsun Bu tür şeylere izin veremem. Lütfen bunda dikkatli olun. Birisine izin verince diğeri başka bir şey paylaşacak" diyor.

Yıldız Teknik üniversitesi öğrenciler Nurullah Arvas'ın katıldığı online konferansta tepkilerini gösterdiler.

Konferansa katılan öğrenciler 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' dediler.

YTÜ Dayanışması'ndan yapılan paylaşımda, "Kadın düşmanı Nurullah Arvas'ın bulunduğu konferansta kendisini teşhir ettik. Nurullah Arvas'ın kadın düşmanı olduğunu her yerde haykırmaya devam edeceğiz. Konferansı sonlandırıp sesimizi kısmaya çalışanlar için kadın dayanışmasını her alanda yaşatacağız" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları