CHP Milletvekili Sibel Özdemir, bankacılık sektörü çalışanlarının sorunlarının araştırılması amacıyla Meclis Başkanlığına önerge verdi.
Et ve Süt Kurumu, hayvanlarını kesime gönderen çiftçiye 50 gün sonra ödeme yapmaya başladı.
Cumartesi Anneleri 723. haftasında, 18 yıl önce gözaltında kaybedilen Kürt siyasetçiler Serdar Tanış ve Ebubekir Deniz için adalet istedi.
Meteoroloji Müdürlüğünün tahminlerine göre, parçalı ve az bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Salda Gölü'nü çevreyi ve şehirleri korumak adına özel çevre koruma bölgesi ilan edeceklerini belirterek, "Bu ilan çerçevesinde, bulunduğumuz yaklaşık 300 bin metrekarelik alanda Salda Millet Bahçesi yapacağız" dedi.
Adana'da aracının kapısını açarak dans eden sürücüye hapis cezası verildi. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakmadı, ceza onanırsa sürücü hapse girecek.
'Çiçero' filminin yapımcısı Mustafa Uslu, gala gecesindeki Nazi toplama kampı mizanseni nedeniyle Yahudi toplumundan özür diledi.
Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Başyazarıyken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Abdi İpekçi, ölümünün 40. yılında mezarı başında anıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Mart ayı itibarıyla elektrik, doğalgaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek" açıklamasında bulundu.
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul ve Çanakkale boğazlarının kılavuzluk ve römork hizmetleri için yabancı şirketler dahil özelleştirmeye açılmasının tehlikelerine dikkat çekerek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.
Sağlık Bakanı Koca, sigara içme alanlarına ilişkin olarak "Cezbedici olmasın diyoruz ama restoranların, kafelerin en güzel yerleri sigara içenlere ayrılıyor. Biz diyoruz ki açık alanlarda değil görünmeyen, izin verdiğimiz kapalı bölümlerde içilmesine izin verelim" dedi.
CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, geçtiğimiz hafta Denizli’de iğneyle uyutularak 6’sı öldürülen 11 köpeğe yapılan işkence ve kötü muamelenin sorumlularının bulunması için suç duyurusunda bulundu.
İzmir'de bir binanın çatısına çıkan 25 yaşındaki K.G, kardeşinin her ay 1000 TL tutan ilaç masrafını karşılayamadığını söyleyerek iş istedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şubesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bursa Nutku’nun 86. yıl dönümünde bir anma töreni düzenleyecek.
Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen hortum felaketinde, annesiyle birlikte bulunduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ı (20) arama çalışmalarına, 8'inci günde tekrar başlandı.
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş-Erzurumspor maçı sonrası kalp krizi geçiren siyah-beyazlı ekibin taraftarı Aykut Haykır hayatını kaybetti.
İstanbul'da bir şirkette ustabaşı olarak çalışan O.N.T, 3 kilogramlık Brüksel lahanasını depo görevlisinden alarak başka fabrikada çalışan bir aşçıbaşına gönderince tazminatsız işten atıldı. Yargıtay, O.N.T.'ye kıdem ve ihbar tazminatının ödenmesine karar verdi.
Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı, geri döndüğünde tek katlı evinin yerle bir olduğunu gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin iş makinesi ile yıktığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
Son dönemlerde artış gösteren 'yoğun bakımda yer bulma' sorununa İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’dan tepki geldi.
İş Mahkemesi, birlikte çalıştıkları çöp işçisi arkadaşları M. Ş. ile eşcinsel ilişkiye girdikleri gerekçesiyle işten atılan 3 çöp kamyonu şoförüyle ilgili görülen davada kararını verdi. Mahkeme, R.S.'nin işe iade davasını kabul etti, sözleşmenin feshi kararını iptal etti.
Diyarbakır'da 15 yaşındaki çocuk, tüm girişimlere rağmen evlendirildi.